![]() |
sprawdzałem mam udostepniony dostep plik podmieniłem i jest "service not available . niem mam pojęcia jak ustawic tą pogode :help::help::help::help::help:
|
agdzie znalesc mozna firewallu-zaporze
|
Ilość załączników: 1
W Xp sidebar musi mieć dostęp do sieci udostepniony ręcznie na firewallu-zaporze -sprawdź czy masz ustawiony dostęp.
Załącznik 51088 |
owszem dziala ale na viscie na xp nie podmieniłem plik i nic stego nie działa
|
|
wpisuje tak i nie moze znalesc miasta np eur|pl|pol14|warszawa
|
tylko że w oryginale, czyli na viście to widget pogoda jest spi... popsuty i trzeba go "naprawić" lub doinstalować alternatywny ;)
|
Ilość załączników: 2
|
witam mam pytanie jak ustawic pogode zeby działała w tym pasku
|
To tak samo jak zdalny pulpit z visty mozna przeniesc pod winde xp. Zwłaszcza po to, że jak podlaczymy pod taki komp korzystajacy z takiego pulpitu to mozemy zamapować partycje, pendrive i komputer z ktorym sie laczymy rozpozna jako swoje :) [może ktoś to zrozumie jak się wczyta ;)] Dla mnie to bomba. Ale na przyklad przyznam się szczerze, że szukałem vistowego odpowiednika panelu audio pod XP, chodzi o ściszanie/podgłaśnianie określonej aplikacji. Jednak poki co nie znalazlem...
|
Cytat:
Ja jadę na Vista Inspirat 2 i może być :) Prawie jak Vista. |
ja zaczynam przyzwyczajanie do Visty - wlasnie przesnioslem sobie motyw kursora z visty do xp :szczerb:
|
Czemu chcecie dobry system zmieni***263; na niedobry?
|
Cytat:
|
Nie dzia***322;aj***261; mi mierniki CPU i ram, tak wi***281;c ju***380; poszed***322; uninstall :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:16. |