![]() |
Aha dzieki za odpowiedz w sumie chodziło mi o jakies takie ogólne stwierdzenia z uzywani napędu.
|
Cytat:
|
spoko ceny juz sa rzeczywiście niezłe a co do tego Lg którego Wildhoney posiadasz to jak ci sie spisuje bo poza testami które zresztą Lg wygrywa to w sumie ludzie nie wiele piszą o działaniu blu ray ??
|
No tak cenza zaczyna sie robic przystepna w sumie jak za taki naped to jest spoko ja też bede sie zaopatrywał w taki napęd niedługo.
|
Cytat:
|
Zgoda. Rozumiem. Ale nie pisze ze naped wycofany z oferty. W kategorii Blu Ray to jedyna oferta w komputroniku, wiec co mialem pomyslec ??? :>
Nowy model jest w Combo tam nie szukalem :> |
Cytat:
W naszej ofercie od: 2006-09-26 Centrala: Towar niedostępny. Termin dostawy bliżej nieokreślony. Towar niedostępny. Termin dostawy bliżej nieokreślony. tak jak pisał Bartez to pierwszy napęd 4x, ten nowy 6x ma nową cenę i dodatkowo czyta wszystkie formaty |
Cytat:
kogo? niech mastermind powie skoro jest taki .... przewidujacy |
Cytat:
|
Cytat:
|
@Sunna
m***243;wie o tym : http://www.komputronik.pl/Napedy_opt...elny,id,32492/ a sk***261;d taka cena mnie nie pytaj :hmm: nigdzie nie pisze ze to produkt archiwalny |
A ja poczekam na mozliwosc pojscia z kilkudziesieco gigowym penem lub dyskiem w kieszeni zewnetrznej i nagraniu sobie filmu na wynos.
Wcale nie jestem pewny czy BD zrobi kariere. |
Cytat:
Czesc klientów może zostac przy DVD, bo np. szkoda im kupy kasy na zakup nowego TV i nowego odtwarzacza, jak również mogą nie chciec płacic po raz n-ty za ten sam film, który mają na DVD. |
Cytat:
to chyba jest w***322;a***347;nie :rotfl: tu masz komputronik kt***243;ry do tanich nie nale***380;y http://www.komputronik.pl/Napedy_opt...,id,49431,s,1/ edit: liter***243;wki |
obawiam si***281; ***380;e klienci maj***261; teraz juz niewiele do powiedzenia. Albo BD albo nic. A przecie***380; te wszystkie plazmy FullHD nie mog***261; si***281; zmarnowa***263; ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:02. |