![]() |
LITEON 24x czy LG 24x ???
No wlasnie co wybrac....?
czy ktos z was ma dluzsza praktyke z LITEON? jak ona sie faktycznie sprawuje... podobno ma slaba mechanike... moze ktos z was mial taki problem...napiszcie... |
Jesli z tych dwoch to liteon. Uzasadnienie we wczesniejszych topicach, poszukaj sam. 8)
|
LG x24 to shit co innego x32 albo x16 takze w tym wypadku LITEON
|
Cytat:
|
LiteOn jest lepszy.
|
Cytat:
|
Sprostowanko poprzedniego posta - zeby nie bylo zadnych watpliwosci - wypowiadalem sie tylko o spawarkach x24 (LG, Liteon). Wiem ze w tym przypadku lepszym wyborem bedzie ta druga (kopiuje SD2, a reszta jak juz pisalem prawie to samo) i nic innego nie sugeruje.
Chodzilo mi tylko o to, ze jezeli jeden sprzet posiada tylko 1 funkcje mniej, to nie mozna mowic na tej podstawie, ze jest to g...o. Sa po prostu ludzie, dla ktorych mozliwosc kopiowania SD2 nie jest cecha najwazniejsza... A pisanie w stylu: 'Mamy sprzet x i sprzet y. Ktory wybrac? Bierz y, bo x jest do d...' Moze po prostu wprowadzic ludzi w blad, bo od razu sugeruje pewne skojarzenia. Wiem - koles dostal linka, niech sobie poczyta - Sami dobrze wiecie jak to jest z tym czytaniem, czy szukaniem. Predzej zasugeruja sie niektorzy wypowiedziami, niz poczytaja (np testy sprzetu). Oki. Pozdro for all Sorrki jezeli ktos poczul sie urazony lub troche skolowany- nie taki mialem zamiar A jezeli mialbym sam zastanawiac sie nad spawarka, to ponownie wybralbym LG x16 :) |
Nio...
Galism, masz jeszcze jeden link http://www.cdspeed2000.com/go.php3?link=daeresults.php3 Sam mam LTR24103S a tam jest 24102B ale to prawie to samo. Pozdrawiam |
a ja właśnie przetestowałem LIteON32x na Medal of honor z SD2 na Clonie i qr...a za nic na świecie nie chce mi odpalić ta gra pod windozom:(((
|
ja to bym na Twoim miejscu pomyslal o lg32x to tylko 370 ( www.pcprojekt.pl )
|
Proste pytanie prosta odpowiedź.
Mam liteona 32x i LG 32x, są trzy różnice, Liteon jest DUŻO głośniejszy , obsługuje UDMA i HS-RW na 12x, a LG jest cichutki, ma MW-DMA i HS-RW 10x. Oba polecam, a jak zostało to zasugerowane powyżej, ceny tych napędów są zbliżone i bardzo niskie. A tak btw, to obie te 32 robią perfekcyjny backup SD 2.51.xx, z prędkością 32x. HOMM4 PL/ENG i MOHAA bez problemu. To tyle. |
Cytat:
Zgadzam sie z dragalem i SoBal2k2: bo sam posiadam LG x32 i jest to dobry sprzęciorek (jak na razie :) bo mam go dopiero 2 miechy) no ale POST dotyczył modeli x24 :P POLECAM dokonac wyboru w slażalnicach x32 :))) .................................................. ...................... ***8222;Odrzucamy królów, prezydentów oraz głosowanie. Wierzymy w zgodę powszechna oraz kod wykonywalny***8221; --------- D. Clark - Internet Wizard ----------- Pozdro dla ---> dragala Face OFF |
dzieki FACE kliencie balty za pozdro, moze zalozymy partrie, NAGPLLG czyli Najlepszych Ale Gnebionych Przez Lamerow LGkow
pozdr------------>FACE OFF |
W tym wypadku Liton poniewaz LG 24x nic nie kopiuje np SD2 :( ale ja bym qpil teraz LG 32x :)
|
Co lepsze LiteON 32x czy 24x?
prosze o szybka odpowiedź |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:28. |