![]() |
Zabezpieczona p³yta z Ahead NERO ?!?!
¯eby nie by³o przeszuka³em formu w obie strony ;) czy podobnego topica nie by³o i wygl±da na to ¿e nie. Tak wiêc sprawa jest prosta, zosta³em poproszony o kopiê mojego Nero (dostarczonego z Liteon 32x BOX), do backupu u¿y³em CloneCD (ustawienia domy¶lne dla Safedisk - nie pytajcie dlaczego ;) ) i polecia³o. Po paru godzinach telefon, zamiast nero 3 tracki AUDIO, druga kopia i to samo. Troszkê zdziwiony przeanalizowa³em tylko strukturê orginalnego CD, wygl±da to tak:[html]<br>[/HTML] 1 track - oko³o 40 minut - data [html]<br>[/HTML]2 track - 1 minuta - audio[html]<br>[/HTML]3 track - identyczny jak drugi.[html]<br>[/HTML] Nie mam na razie czasu siê tym bardziej zaj±æ, ale mo¿e kto¶ co¶ o tym s³ysza³ ? Mo¿e jutro wieczorem zdam prost± relacjê jak to badziewie skopiowaæ.. [html]<br>[/HTML]cya
|
co prawda nie jest to odpowiedz jak cos takiego kopiowac (choc jesli nie pojdzie 'read sudchannels data & audio' to wogole nie pojdzie) ale nero to sie z sieci sciaga (wszystkie inne programy ktore sa na plycie tez) i nie ma problemu z zabaezpieczeniem
sam mam dosyc stara wersje nero (5548) ktora nie jest niczym zabezpieczona (dostalem ja z TDK 12) dodatek--- sprawdzilem - moja plyta wyglada tak samo, ale przegrala sie bez najmniejszych problemow... (na LTR24) dodatek2-- tak mi sie przypomnialo - jak sie ta plyte wsadzi do czytnika audio to rzeczywiscie bedzie widac 3 tracki audio obraz i kopia zrobiona clonem 4b20 GameCD dziala bez problemu - tobie tez powinna pojsc powodzenia |
taka jest strukrura oryginalnej plyty z neronem. Tez mam taka ( chyba 5520) bo lezy i jej nie uzywam, a dostalem z nagrywarka.
|
PS. przegraj ja normalnie, bez specjalnych ustawien
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Z tym safediskiem to by³ po prostu 'default' ;) A ca³y ten topic tylko z ciekawo¶ci, po co s± te dwa dodatkowe tracki, nero ich nie u¿ywa.... A kopia faktycznie bez najmniejszego problemu 1:1 przy u¿yciu Kopiuj CD i standardowych ustawieniach w Nero.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:45. |