![]() |
Zamykam piaskownice...
|
Do ***347;mietnika.
Do ***347;mietnika! Zrobimy temat na 10000 odpowiedzi... |
Zycie, zycie jest nowela, raz przyjazna a raz wroga,
Tiru tiru lalalala ... Ludzie litosci. Po cholere wogole to obyczajowe tlo. Trzeba bylo problem przedstawic tak: "Jak odzyskac zapomniane haslo do archiwum rar?" Oszczedziloby wysilkow intelektualnych obu stron, a cala dyskusja skonczylaby sie szybciej niz zaczela. Ps. domini to od dominy (cholera, imie Dominika chyba tez od tego !!) || |
A sama chetnie dajesz mu do przegladania skrzynke mailowa, komorke i dajesz pelne sprawozdania ze swoich spotkan ?
Co za dziecinada. Forum bravo. Popieram tu m.in. adixo. Widac kto tu jest bardziej doswiadczony. W cudze rzeczy sie bez pozwolenia sie nie zaglada i tyle. Prawnik to powinien wiedziec i takie problemu rozwiazywac w cywilizowany sposob. |
tu masz przyk***322;adowy program:
http://www.noweprogramy.com/index.ph...=linkif&page=1 |
odp.
Cytat:
|
Cytat:
ps. mam dwójkę dzieci :taktak: |
odp.
Cytat:
|
Cytat:
tak szczerze od siebie, dodam, że znalazłaś się w sytuacji nie do po zazdroszczenia... jeżeli tak bardzo Ci zależy, może spróbuj go zaszantażować albo otworzy to przy Tobie - w myśl zasady nie mamy przed sobą tajemnic albo... same filmiki z nagimi paniami to pół biedy, gorzej jeśli tam są bardziej niestosowne rzeczy.. wiem, nie podniosłem Cię na duchu, ale zapewne zdajesz sobie z tego sprawę.. z drugiej strony, skąd masz pewność że pisze tam o Tobie? no i że źle pisze... |
odp.
Cytat:
|
Cytat:
A nie maj***261;c zaufania - nie brn***261;***322;bym w taki zwi***261;zek. |
Prędzej rozstanie, bo chłopak nie wytrzyma takiej inwigilacji :haha:
|
odp.
Cytat:
|
Cytat:
|