![]() |
dzielenie gry
Czesc,
mam takie male pytanko. Mam gre,ktora jest w obrazie ISO i jeast duza 6gb, nie wiem jak podzielic, czy ktos mial takie przypadek? Bo na dvd nie idzie nagrac. dziekuje za INFO |
Cytat:
ew. pozostaje obraz podzieli***263; rarem :szczerb: |
Czesc, mam pytanie do wszystkich co sie znaja na nagrywaniu, i wiedza cos na ten temat, pisze dlatego bo sie spotkalem z tym pierwszy raz. Zawsze jak nagrywalem, to zawsze komunikat byl zeby wlazyc nastepna pusta dvd, i jakos bylo. A tym razem, daje komunikat ze za duzy jest plik, i tyle.
Mam gre o 6gb, i chcialbym ja nagrac na 2 plytach dvd. Za pomoc i informacje duze dzieki czy moglbys wiecej napisac??? Bo powiem ci ze jestem zielony w tych sprawach, i jeszcze nie nagrywalem w dvd5, ani nie dzielilem Rarem. Dzieki |
Szukajka,
Da***263; ci instrukcj***281; obrazkow***261; dzielenia rarem ??? PS. 11 z***322; za p***322;ytk***281; DL to nie maj***261;tek ;) |
Cytat:
|
Powiedz, jaka to gra.
Są ludzie, którzy siedzą i kombinują, jak podzielić na 2 dvd, żeby wystarczyło włożyć kolejną płytę podczas instalacji. |
Gra nazywa sie : Dark Messiah of Might and Magic, i jest w obrazie ISO
Prawde powiem ze pierwszy raz z taka gra sie spotkalem, bo trudno ja jest podzielic na 2 plyty DVD. |
Cytat:
|
mo***380;na te***380; zedytowa***263; zawarto***347;***263; p***322;yty tak aby odchudzi***263; j***261; do DVD5
usun***261;***263; np. inne j***281;zyki. Ale nie potrafie teraz sobie przypomnie***263; nazwy programu kt***243;ry tego dokonuje (?):hmm: |
ja lubie spakowac zainstalowan***261; gr***281; z wszystkimi patchami,dodatkami itp 7-zipem.
Zazwyczaj zajmuje o wiele mniej ni***380; wersja instalacyjna no i nie trzeba tego wszystkiego instalowa***263;, szukac pude***322;ek z serialami itp. Ma***322;o kt***243;ra narzeka ***380;e nie zosta***322;a zainstalowana nawet po reinstalce systemu. Wtedy wystarczy dorzuci***263; plik reg i po sprawie. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:12. |