![]() |
Winfast TV 2000 XP Expert || brak zapisu konfiguracji
Witam
Mam problem z w/w kartą, a raczej z oprogramowaniem do niej. Używam programu, który dostałem do tej karty, gdyż w jego nowszej wersji występują problemy, a innych nie znam :) Problem mój jest taki, że gdy wyłączę odtwarzania TV automatycznie gubi ustawienia kodowania oraz listy programów. Za każdym razem gdy go włączę, muszę ustawić kodowanie a potem zaimportować listę programów. Jak zapisać ustawienia, abym nie musiał za każdym razem tego robić? Format c: odpada, bo właśnie przez niego taki mi się stało. Po przeinstalowaniu programu problem nadal występuje. Co robić? |
Mo***380;e folder aplikacji jest tylko do odczytu? :hmm:
|
znalezc alternatywny program np. chrisTV... tylko trzeba sklepy poodwiedzac :)
|
Ok, narazie testuj***281; chrisTV.
|
Fajny programik, ale przy nagrywaniu tv w czasie nagrywania nie mam d***378;wi***281;ku, ale nagrany plik ma go. Jak ustawi***263;, aby w trakcie nagrywania tez by***322;?
|
Zgaduję : masz Vistę ?
Cytat:
Też mam tą kartę i musiałem użyć do najnowszych sterowników starszy program nagrywajacy. Nowy pozwalał na wybór tylko 1 standardu nadawania TV a w kablówce mam PAL D/K i PAL B/G. |
Przykro mi, nie zgada***322;e***347; ;)
XP + SP2 |
a moze taki maly dziwny myk;)
moze to tylko twoj uzytkownik sie skopal - za***322;***243;***380; nowego i zobacz jak na nim smiga:taktak: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:52. |