![]() |
Problem z WINISO
otwieram image HeroesIVcd2.nrg dożucam plik daje na zapisz(HeroesIVcd2.nrg) i jak otwieram np przez deamon toll to pisze:"Unable to mount. Invalid image file."
i się nie chce uruchomić. Dla porównania jak otwieram image HeroesIVcd2.nrg dożucam plik i zapisuje image w formacie *.iso to wszstko działa!! Ale ja chce mieć image w formacie *.nrg |
To nie problem z winiso lecz daemonem który poprostu nie osługuje formatu *.nrg
Obraz który utworzyłeś napewno jest dobry. |
W czym problem. Format iso tez mozna wypalic na plytce
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no widzisz jednak sie da :-) jak otwożysz image *.nrg
potem nie dajesz zapisz jako tylko dajesz na zapisz i on zapisuje zmiany |
Wiem w czym problem....tak mi sie zdaje...
Chciales dodac..katalog z crackiem.....prawda... Wczytales obraz do winiso........prawda.. Dodales katalog...*****....prawda... Dales "zapisz"..... i obraz nie chce chodzic....ani pod daemonem..ani nigdzie.....prawda... ------------------------------------- A trzeba zrobic...tak... 1)Wczytac..do winiso obraz....niewazne w jakim formacie...no musi go potrafic wczytac winiso.... 2)dodac katalog ***** 3)Dac "zapisz jako".....nie "zapisz" 4)zapisac jako format ISO... 5)wypalic taki obraz np. neronem 6)cieszyc sie gra Heroes 4 PL powodzenia. P.S. pytanie mam do wszystkich czy ***** do polskiej wersji Heroes 4 Pl to ten sam co do angielskiej... Jesli nie to prosze o kontakt...lub ewentualne wyslanie pliku.. sowaxx@poczta.onet.pl Dziekuje z gory |
spoko dzięki za informacje ale bylo trzeba przeczytać cały temat patrz u góry :-)
|
zrob tak robisz tak jak do tej pory robiles czyli masz juz zmodyfikowany obraz z czyms tam no i on nie chce dzialac :)
odpalasz nero dajesz nagrywarka->wybor nagrywarki-> image recorder w menu plik dajesz zagraj plik obrazu znajdujesz ten obraz i olewasz wszelkie screeny -> ok (musisz miec troche wolnego na dysku :)) i teraz sprawdz na nowo utworzony obraz - mi tak zadzialalo |
KrzysiekC..masz racje..wyglupilem sie z tym postem.... :)
Mam tylko pytanie po co ci akurat format Nero...obrazu..skoro inne tez chodza.....np ISO pod neronem? Ale skoro musisz....no nagraj plyte z formatu ISO...a potem neronem zrob obraz plyty..i zapisz gp w jego formacie.... Bedziesz mial na pewno..obraz nrg. :) :) :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:34. |