![]() |
małe filmy i nagrywanie
Nie znalazłem na forum podobnego ani takiego samego tematu, więc piszę i pytam.
Jak mam wypalić dużą ilość plików wideo po średnio 218 mb, tak aby to można było odtworzyć na odtwarzaczu DVD, który nie odtwarza divx'ów. Chodzi mi oczywiście o wypalenie tego na płytki DVD. Proszę o wyrozumiałość, nie znam się zbytnio na wypalaniu płyt, chociaż nagrywarkę mam dość długo. Proszę o pomoc, za którą z góry serdecznie dziękuję. |
Dałeś trochę za mało informacji. Jakiego rodzaju są pliki video, które chcesz nagrać. Czy to są *.avi, mpeg, czy coś innego. Podaj proszę jakieś szczegóły i wtedy będziemy mogli pomóc.
Pozdrawiam |
Są to pliki .avi, a dokładniej 41 odcinków "Kaczych opowieści" ;)
Mam nagrywarkę LG GSA-H12L, używam do wypalania Nero. |
Je***380;eli s***261; to pliki avi to odtwarzacz, kt***243;ry nie odtwarza div-x'***243;w nie przeczyta tego
Trzeba je przerobi***263; http://www.videoaudio.pl/Artykul-kategoria-5.html |
@Agusia
Pytanie formalne: czy w identyczny sposób można przerobić videoclipy? Mam kolekcję videoclipów i chciałbym móc je odtwarzać właśnie na stacjonarnym DVD. Dziękuje za odpowiedź. |
Ka***380;dy plik video mo***380;na tak przerobi***263;
|
No a jak przekonwertuj***281; te pliczki na inny format, to ju***380; potem po wypaleniu b***281;dzie to mo***380;na odtworzy***263; na odtwarzaczu DVD? Czy jeszcze trzeba b***281;dzie co***347; z tym robi***263;?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:13. |