![]() |
TEAC W540E i overburning w Nero 5.5.8.0
Witam,
Mam płytkę Platinum 700 MB 32x i mam na niej wypalić 709 MB. Moj model TEAC'a obsługuje overburing. Wiec zaznaczam w Nero 5.5.8.0 w Preferencjach -> Ustawienia Zaawansowane -> Zezwalaj na overburn w trybie DAO. Wpisuje max rozmiar: 83 minuty (to chyba nie za dużo??), potem OK, i jeszcze raz Plik -> Informacje o kompilacji -> Zapis -> Metoda Zapisu... noi bum! Mam do wyboru: 1. Track-At-Once 2. Disc-At-Once 3. Disc-At-Once/96 Ktory powinienem wybrać ? A tak wogole to jest jaki¶ darmowy b±dĽ "darmowy" program do testowania pojemno¶ci płytek przy overburingu ? Z góry dzięki za informacje! pozdrawiam, GearHead |
Sam piszesz ze w preferencjach zaznaczyles zezwalaj na overb. w trybie DAO wiec teraz tez zaznacz DAO lub DAO/96. Do tego nie uzywaj kreatora i zamknij plyte. Odnosnie drugiego pytanka, to masz takowy wlasnie w pakiecie nero a nazywa sie on nero cd speed. W feurio tez mozesz zrobic taki test. A wlasnie, zrob wczesniej ten test bo z overburnem roznie bywa na roznych plytkach. 8)
|
Cytat:
|
http://www.cdrinfo.pl/software/stronafaqid.php3?id=2072014343
a wybierz dao tak bezpieczniej chociaz w twoim przypadku to wsio mozesz i dao 96 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:54. |