![]() |
nagrywanie płyt 90 - 99 minutowych
mam Lite - on LTR 24102b z fireware 5S54 Nero 5.5.7.2 i chce nagrac 757 MB. Wszystko jest niby dobrze poustawiane ( zgodnie z art. o płytach 90 i 99 ) to jednak nie chce ruszyć ( mam 3 płyty różnych firm ) pisze żę: rozmiar kompilacji jest zbyt duży aby zapisać ją na tym nośniku proszę włożyć inny nośnik o większej pojemnośći ( nie ma znaczenia czy płyta jest 90 czy 99 minut ).... myśle że temat wart rozwiązania bo nośniki tanieją
Pozdrawiam |
czy jest jakis specjalny mus nagrania tych 757 MB na jedna plyte - przeciez wszystkie gry i filmy ktore sciagniesz z sieci wchodza bez problemu na 700...
a jesli masz np. obrza w clonie ktory zajmuje 850 MB to dzielisz go na 2 RW... a plyty 90 i 99 to kopalnia niespodzianek i anegdot - w moim LG 52x nie odczytala sie zadna (a u kupla owszem) wiec zebys sie kiedys nie obudzil z plytami ktorych nie mozesz odczytac poza tym - napewwno zaznaczyles overburn? |
mus nie ..........wszystko zaznaczone .... chyba....... ale chciałem sprawszić czy naprawdę nagrywa tak jak piszą w testach.......
|
... a kreatora wyłączyłeś (overburning tylko bez niego ci pójdzie).
|
kreator wlaczony musze bez niego.... dzieki
|
dzięki wszystkim płyta nagrana jest oki
sumując: 1. włączony overburging i ustawiania jak w artykule o płytach 90 i 99 2. opcja jednosesyjna 3. wyłączenie kreatora nagrało się poprawnie ... czytane jest w nagrywarce i w CD TEAC 532 E bezproblemowo jeszce raz wszystkim za rady dziękuje ..... tak jak myślałem rozwiązanie było banalnie proste tylko trzeba było o nim wiedziec. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:47. |