![]() |
witam, nie moge niestety zainstalowac poprawki bo nie umiem ustawic neta , mam zestaw do bezprzewodego d-link. nie wiecie gdzie znajde opis jak to zrobic ? router d-link z antenka połaczony jest z modemem motoroli. mam kompa podłaczyc pod modem i dopiero pozniej ustawiac. czy nie trzeba nic podłanczac. propsił bym o opis jak dla "małpy" miałem wczesniej lan na pc wiedz wifi jest dla mnie czarna magia. nawet nie wiem czy sa zainstalowane sterowniki.
dzieki za wszystkie odpowiedzi pozdrowienia |
jeśli masz HDAudio to ta poprawka jest konieczna.
|
Masz w windowsie poprawk***281; KB88111?
|
Jesli widzi twoja karte dzwiekowa to pownienes miec dzwiek (zakladam ze nie masz) i nie powinno byc problemu. Sprobuj tej mteody bo ja juz jej probowalem na kilku laptopach.
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam
musisz najpierw zainstalowac modem a wtedy wykryje ci przy instalacji modemu karte dzwiekowa i poprosi o sterowniki do niej. Ja w swojej Toshibie i nie tylko tak instalowalem dzwiek i tak to sie robi. Ma dzialac. Pozdrawiam |
Cytat:
nie wiecie co jest nie tak. sciagam plik 28/08/07 Sound Driver Realtek Semiconductor Corporation Windows XP 5.10.0.5413 World Wide pozdrowienia i czekam na odp |
qrde, człowieku, nLite tworzy obraz iso. który jest bootujący, no w mordę nie da się inaczej:nie:
|
Cytat:
pozdrowienia i czekam na odp |
Nie wiem co Ty kombinujesz, ale ka***380; nLite zrobi***263; obraz ISO a nast***281;pnie odpal nero (menu nagrywarka -> nagraj plik obrazu) i wybierz to co stworzy***322; Ci nLite.
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
moze nie umiem tego właczyc albo sciagam kiepska wersje. w screenach fotki z opcja o która mi chodzi. |
I jak po tym co napisa***322;em Ci na PW?? :)
|
Ilość załączników: 1
g***322;upie pytanie o obraz :-/. nie doczyta***322;em. ale mam inny problem.Obraz ISO utworzony w nLIte nie dzia***322;a poprawnie. w chwili uruchomienia komputera z p***322;yty CD nast***281;puje restart .
tutaj jest to opisane http://www.purepc.pl/node/881?pageNo=ALL jest nawet wyjscie:Je***380;eli korzystamy z programu Nero w opcjach nowej kompilacji wybieramy CD-Rom (start.) lub DVD-Rom (st.). W opcjach startowych ustawiamy: Plik obrazu: boot.bin (plik znajduje si***281; w folderze programu nLite) [tyle ze nero nie chce tego pliku oowrzyc :-/] Rodzaj emulacji: Bez emulacji Liczba ***322;adowanych sektor***243;w: 4 [gdzie ta opcje sie ustawia ?] Je***380;eli wszystko zosta***322;o ustawione prawid***322;owo mo***380;na klikn***261;***263; w przycisk nowy i doda***263; zawarto***347;***263; tworzonej p***322;yty. ale nie radze sobie z tym. pomoze mi ktos ? raport z programu Everest w za***322;aczniku. |
kurcze :-/, dlaczego nlite nie tworzy obrazy windowsa tylko przerabia pliki w folderze do ktorego został skopiowany z płyty cd ?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:35. |