![]() |
Problem z nieoryginalną Memory Card
Witam jestem tu nowy. Mam pewien problem, nagralem gry na DVD TDK i niektore gry odpalone przez Swap Magic (mam versje 3.6) nie odczytuja karty pamieci... np. Black i Metal Gear Solid 3 nie wykrywaja mi memorki... (tzw. konsola mi nie wykrywa ale zw***322;aszcza w tych grach) a w np. GT4 wykrywa... i nie wie mwlasnie czy musze wgrac jakiegos patcha czy jest jakies inne rozwiazanie... prosze o odp ;) z gory dziekuje ;) Szuka***322;em podobnego topicu ale nie moglem znalesc... :/
|
|
No wlasnie mam ogrinalona kupilem tą karte http://www.ultima.pl/Memory_Card_Kar...y_Czarna/i478/ i nie wiem co jest :/
|
W sklepach też sprzedają podróbki. Dlaczego? Ponieważ nie da się ich odróżnić.
To totolotek. |
nie ma patcha na karte pamieci kwestia memorki, w niej masz problem.
Jesli kupiles to wymien j***261;. |
Witam.
A możecie powiedzieć gdzie kupić oryginalną kartę? Media Markt ..? Ja kupiłem na allegro. W GOW (płyta TDK) przy pierwszym Save Point normalnie się zapisało a potem już ni chu chu bo za każdym razem albo nie widział karty albo pojawiał się ERROR... W MGS3 już mi nie wykrył karty :/ I tak jest inaczej dla każdej gry... :/ |
Cytat:
|
|
Berion - czytałem ten artykuł. Jednak tak naprawdę nic on nie wnosi jeżeli chodzi o podróbkę a oryginał - czyste dywagacje.
Moja jest gładka i odstępy są równe. Dlatego chyba raczej mało prawdopodobne jest że np. MediaMarkt sprzedaje podróbki nie wiedząc o tym. Chyba dzisiaj się przejadę i kupię. Najwyżej jak coś to zwrócę. |
To nie s***261; dywagacje a fakty. Podr***243;bka podr***243;bce nie r***243;wna, napisa***322;em te***380;, ***380;e nie wiadomo czy wyczerpuje to temat nieoryginalnych kart pami***281;ci.
Gdyby***347; napisa***322; to co w poprzednim po***347;cie nie wkleja***322;bym linku. A co do ich ***347;wiadomo***347;ci b***261;d***378; nie. Te karty s***261; wyj***261;tkowo tanie w hurcie. Na ka***380;dej MM zarobi***322;by najmarniej 40z***322;. Z***322;oty interes. |
Kupiłem w Media markt.
Po porównaniu; Na karcie z Media (domniemany oryginał) naklejka z tyłu staranniej wykonana, ciemniejsza, napisy mniejsze. Druga rzecz to tak jak w artykule seria na oryginale 07 04, na podróbce 04 04. Co do gładkości to oryginał jest bardziej chropowaty. Pozdr |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:53. |