![]() |
Cytat:
Bardzo mi to pasuje :spoko: Podejrzewałam, że tak jest, bo gdy wybrałam funkcję AMQR to w Nero nie dało się ustawić wyższej prędkości nagrywania niż 4 X. Przy wyłączeniu funkcji znów miałam wybór różnych prędkości. Pewna jednak nie byłam, stąd moje pytanie :taktak: Jeszcze jedna wątpliwość. Po zamknięciu programu zapamiętuje ustawienia VariRec, natomiast zaznaczony AMQR "odznacza sie" W preferencjach mam zaznaczone " save settings on exit" |
Wszystkie funkcje dodatkowe ustawiane w Plextools s***261; zapisywane w ustawieniach nap***281;du.
Mo***380;e on dzia***322;a***263; w tle lub ca***322;kowicie wy***322;***261;czony. Nagrywamy dowolnym programem. :spoko: Ja jednak zalecam wypalanie innym nap***281;dem. Plextora oszcz***281;dza***263;.... to obecnie jedyny do sprawdzenia wszystkich parametr***243;w p***322;ytek CD i DVD w warunkach domowych. :) |
W podr***281;czniku do PlexTools Prof. jest napisane:
WHEN ENABLED, THESE SETTINGS WILL BE USED BY ALL RECORDING FUNCTIONS. "All recording functions" - dos***322;ownie "wszystkie funkcje nagrywaj***261;ce", ale brzmi to beznadziejnie. Mo***380;e nale***380;y przez to rozumie***263; "wszystkie programy nagrywaj***261;ce" - jak my***347;licie ? |
Cytat:
W końcu co dwa Plexy to nie jeden :> :czar: |
Cytat:
to może inni użyszkodnicy coś wyjaśnią :fiu: |
Moje użytkowanie Plexa ogranicza się do włożenia płyty i nagrania :D
Poza tym w zasadzie większość napędów obecnie przewyższa lub dorównuje Plexowi jakością Więc zostawiam go sobie do ewentualnego TA :taktak: || |
niech sie wypowie jaki***347; u***380;yszkodnik plexa , np. @Vizz, albo @slawekj albo @zorg od groma jest przeca maniak***243;w jako***347;ci wypalania :mruga:
|
Cytat:
W tym artykule jest napisane: Cytat:
A jak jest z VariRec i AMQR ? Być może rzeczywiście tak, jak piszesz. Szkoda. Wolałabym nagrywać w innych programach, zwłaszcza że w PlexTools Professional nie widzę opcji nagrywania pliku obrazu. |
te opcje trza w***322;aczy***263; PlexTools Prof i nim nagrywa***263;
edit: mo***380;e jest jaki***347; zamiennik PlexTools Prof nie wiem |
AMQR, VariRec, GigaRec
Witam
Wybaczcie lamerskie pytania. Chciałam zapytać o wyżej wymienione funkcje. Czy aby je wykorzystać muszę nagrywać płytę programem PlexTools Prof., czy też gdy je włączę wykorzysta je też Nero czy EAC ? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:25. |