![]() |
Overburing!!?!?!?!?
Siemka!
Chcialbym poznac Wasze opinie na temat overburingu.. Ile max. udalo Wam sie nagrac powyzej "objetosci cd-ka" np. 700 Mb?? Jestem ciekawy. Napiszcie takze na jakiej nagrywarce i plytce:-) Mi na jakiejs cdrw 700 MB 716 Mb:) Kto da wiecej:-)? |
Na platinum wedlug nero max wchodzi chyba 724 Mb :)
|
... na mojej płycie glinianej udało się wypalić 1 paragraf kodeksu Hammurabiego
na obrzeżu płyty (to chyba overburning ?!) kawałek 2 paragrafu. pzdr |
Moja opinia o overburningu? - Pozytywna ;D
Ile da się wypalić? - Maksimum ;D ;D Pozdrawiam |
HeHe;p
Mi udalo sie juz wypalic w nero na cd 700 mb juz 725 mb danych bede kombinowal dalej.... |
Tyle to kiedyś wypaliłem na 650MB Philipsa (była to 700-tka ze złym nadrukiem) :)
pozdro |
kiedys dawno temu sprzedawano czasem 700 jako 650 - jesli czlowiek wiedzial ktory patyk jest taki kupujac 100 oszczedzal 10 zeta...
a moj rekord overburna to 83m23s audio na platinium 700 (nagrane 2 lata temu) |
mój rekord overburningu to 729 MB na Esperanzie HS CD-RW ( na wypalarce LG 32/10/40 oczywiście:))
|
Overburning jest cool - szczegolnie sie sprawdza w przypadku filmów w DivX-ie - kolesie nie wiedza jak skopiowac 720MB plytke :)) Moj rekord to 725MB (700) i 682 (650)
pozdrawiam broken |
ja właśnie stoję przed takim wyzwaniem. mam film [straight story] ok 716Mb. platinum 700 według danych z nero cd speed bez problemu przyjmie ten film. jeszcze tylko napisy niechby sie ukazały i zarchiwizuję ten przepiekny film ...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:21. |