![]() |
Z Archiwum X II
W grudniu ruszają zdjęcia do "Z archiwum X 2"
Cytat:
|
:jupi: moja ulubiona bajka na dobranoc b***281;dzie znowu :jupi:
naprawd***281; uwielbiam takie g***322;upoty :) ogl***261;dam na tej zasadzie, ***380;e powaga w takich filmach/serialach doprowadza mnie do atak***243;w dzikiej weso***322;o***347;ci :D Men In Black to podsumowanie mojego podej***347;cia do takich produkcji. ^_^ |
Ciekawe czy Palacz b***281;dzie.
|| I nie m***243;wi***281; o kt***243;rymkolwiek z Was z faj***261;... :D |
a mordka Molder (duchowny) tez bedzi? slyszalem ze go ufo uszatkowalo ma 2 dziurki w glowie a co ze jego partnerko jeszcze zyje ? ||
|
Hmm jestem fanem X-files tylko mnie martwi ta ci***261;g***322;o***347;c kiedy bedzie koniec?
Moze w koncu uda sie zlapac kosmite i isc znim do telewizji, zeby ta zrobila przekaz na caly kraj, ze kosmici sa w***347;r***243;d nas:D |
Cytat:
|
Ja si***281; ciesze :) Lubie x-files :)
|
Nie popelnia bledow z pierwszej ekranizacji, dobrze rozwina watki z serialu, podejda profesjonalnie to wg mnie bedzie na co isc do kina ;)
|
Na xfiles2.pl jest troch***281; informacji i zdj***281;***263; prosto z planu.
Premiera "Done One" 25 lipca. |
Premiera The X-Files: I Want to Believe ju***380; w ten pi***261;tek :D
|
do californication to sie pewnie nawet nie zblizy
|
Bylem na tym w kinie...
Chce wiezyc.... ze to NIE BYL X-Files.... Do pierwszego filmu daleko baarodzo daleko Do serialu lata swietlne Ogolna ocena 2/10 (1p. za Duchovnego 1p. za Skinera) UWAGA SPOILERY: Zaczyna sie ciekawie, porwanie tajemnica objawienia.... ...i wszystko siada gdy okazuje sie iz w filmie: - nie ma kosmitow - nie ma spisku - nie ma mutantow/dziwolagow - aury tajemnicy nie ma, napiecia tyle co Na Wspolnej Za to mamy duzo: - Scully jako pania doktor (Ostry Dyzur, Chirurdzy, Dr. House?!?) - S. i M. prawie jak malzenstwo (w serialu bylo ciekawe to iz nie byli razem mimo ze cos bylo) - zlych Ksiezy (jeden pedofil ma wizje tego co robi jeden z jego "potraktowancyh zlym dotykiem" wychowankow, drugi probuje usmiercic chorego chlopca ktoremu S. chce pomoc) Do tego dochodzi: - brak jakiegokolwiek (poza S. M. i FBI) powiazania z serialem - banalne rozwiazanie zagadki (ktos kradnie organy na przeszczepy zeby uratowac drugiego kogos) Wnioski: - na film nie warto isc - szczegolnie jezeli jest (bylo sie) fanem X-Files - po wyjsciu z kina ma sie ochote isc po zwrot kasy za bilet - i wyslac email do C.C. z pytaniem ile jeszce razy wypusci cos X-filesowo_podobnego psujac marke X-Files Po pierwszych minutach (porwania kobiet) spodziewalem sie czegos na ksztalt Milczenia Owiec a dostalem Zakochanego Frankensteina dla ubogich...... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:53. |