![]() |
Jak zmusic Pendrive do X360?
Chodzi mi o to by moj USB Stick byl widoczny na x360. Mam ok 7 kluczy (jeden dziwnie zepsuty:) i zaden nie fika.
Czy jak juz zmusze go do dzialania to bede mogl przeniesc moj profil na USB i zaladowac go u kumpla jak pykamy w GOW na splicie (zeby i mi wpadaly achievment'sy)? Moze jakis program do formatu USB - mam problem by pojechac go na FAT16 jezeli jest to istotne. |
Przy podłączaniu Pendrive'a, a w zasadzie dowolnego urządzenia flash, Dash pobiera jakieś gówna z sieci (sterowniki?). Jeśli obecnie jest niewykrywany to już raczej nic na to nie poradzisz. Najlepiej napisz do MS Shitu (ale nie PL bo Ci mało wiedzą ;]).
FAT16 to na pewno nie. Ten system przechowuje tylko nazwy plików do 12 znaków, a pliki na dysku mają i wiele dłuższe nazwy. Co do kopiowania profilu to z tego co mi się kojarzy można go przenosić pomiędzy dyskiem, a memorką (tudzież pendrive'm) a nie kopiować (hax0r proof ;)). |
Właśnie nie mam podłączonego do netu i tu jest problem (tak myślałem) a wiesz może gdzie mogę znaleźć jakaś listę kompatybilności (jeżeli takowa istnieje) Usb sticków do xkloca360. Szukałem na stronie M$ ale niestety a w necie natrafiłem tylko na takie wyrywki ale nic oficjalnego.
|
Mo***380;na, a przynajmniej kiedy***347; mo***380;na by***322;o pobra***263; update z sieci. Nie wiem czy zawiera cokolwiek zwi***261;zanego z obs***322;ug***261; mass - nie posiadam tej konsoli, a brat boi si***281; mojej lutownicy i downgrade'u kernela :D
|
OK odpaliłem mój xklocek widzi już mój klucz (sformatowałem pod FAT32 i widzi).
Niestety ale nie mogę przenieść mojego profilu.Klikam move potem wskazuje moj dysk gdzie znajduje się profil i odpala się okno z wyborem dysku docelowego i ....................mojego Sticka ojojojojojojojoj:sciana: |
Pewnie tak jak z myszkami i klawiaturami dla X360 - musi to byc pendrive MS. Najlepiej w futerale rowniez produkcji MS ;-)...
|
Cytat:
|
A widzi ..... to musze kupic karte lub poprostu rozbiore obudowe od dysku i bede go podczepial przez USB-SATA jak rozpozna (to te przejsciowki z allegro). Wtedy tez powinno byc ok.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:05. |