![]() |
TEAC 540EK (40x12x48)
Wgrałem sobie nowy bios do nagrywary i nie wiem gdzie można znaleźć stary bios, tzn. 1.0b a mam 1.0c.
Mam problem z nagrywaniem CDRWx12. Moge nagrać tylko 10x na płycie 12x którą kumpel dostał z LiteOnem. Nie wiem czy to wina biosu czy samej nagrywarki czy może płyta CD!? |
1. W przypadku Teac'ów nie da się wgrać starszego firmware (chyba, że ktoś je "przerobi" ;))
2. To że LiteOn nagrywa na jakąś płytę x12 to nie znaczy, że Teac też będzie i na odwrót... :) Pozdrawiam Misiek4 |
Misiek4 mnie wyprzedził :)
Pozdrawiam |
To po jakiego grzyba na płytce jest napisane x12 skoro Teacula nie potrafi jej z taka prędkością nagrać?
|
Cytat:
|
Cytat:
czy nie szanujesz pracy innych - poczytaj ze zabawa z biosem to nie winamp, a jak potrzebujesz mocnych wrazen to skacz z mostu pzdrwm Nikita_Bennet |
popieram dwoch przedmowcow!!!
lamerstwem nie jest brak umiejetnosci wgrania biosu, czy zadawanie latwych pytan... LAMERSTWEM jest 'zabawa' biosem bez odrobiny wiedzy i szacunku do tematu... juz to zreszta gdzies pisalem... duzo mocniej |
qrwa przeciez nie powiedzialem ze mi zle chodzi z nowym biosem!!!
wszycho gra a tylko sie zdziwilem ze nie moge nagrac 12x na plycie z takim znaczkiem nie wiem jak bylo przed wgraniem biosu bo nie mialem plyty 12x |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:01. |