![]() |
Problem z instalacją sterowników...
Witam,
Mam problem z instalacją sterownika do kabla usb sony ericsson k510i, za każdym razem przy próbie instalacji tych sterowników, instalacja kończy się nie powodzeniem. Dołączam screenshota: http://img221.imageshack.us/img221/9...4323nz0.th.jpg Ma ktoś pomysł jak ten problem rozwiązać? System to Windows XP Home Edition SP2 Pozdrawiam |
a pod***322;***261;czasz zawsze do tego samego portu i dopiero po zako***324;czeniu instalacji lub w trakcie jak instalator poprosi ? masz najnowsze sterowniki ?
|
Tak, podłączam zawsze do tego samego portu. Po zainstalowaniu oprogramowania wraz z sterownikami z płytki, podłączem kabelek do portu USB, wykryło sprzęt, tzw. wyskoczył obok zegara dymek z napisem że trwa instalacja sterownika dla Sony Ericsson k510i i po chwili wyskoczyło okienko, że wystąpił problem z instalacją sterownika :(
No i jeszcze zapomniałem dodać, że mam okrojoną wersję windowsa, może to ma coś z tym wspólnego? |
nie spotkałem się z takim przypadkiem, ale w sieci znalazłem takie rozwiązanie
piszą tam, że trzeba odinstalować wszystko w "Kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej" i zrestartować komputer aby system na nowo zainstalował urządzenia, wtedy podłączyć sprzęt, który sprawiał problemy pozdrawiam |
Problem już rozwiązałem, utworzyłem nową instalkę windowsa w nlite, ale już pozostawiłem wszystkie sterowniki zintegrowane z windowsem nie naruszone.
Zrobiłem formata i jest już wszystko ok, kabel się pięknie zainstalował i wszystko działa :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:40. |