![]() |
Ale gumki to tylko nowe trzeba stosować...
Uzywane to ZŁO !! || |
No teraz wygląda jak nówka :taktak:
:mruga: |
Cytat:
zebrałem się w sobie i wymieniłem - szufladka chodzi pięknie jak w nówce :spoko: gumka była luźna i wyrobiona - cieńsza wyraźnie. szufladka nie chciała się chować i wysuwała też z opóźnieniem. przy okazji przedmuchałem odtwarzacz z kotów kurzu, psiej sierści, łupieżu, popiołu i ch.. wie z czego || http://img20.imagevenue.com/loc1138/...122_1138lo.jpg |
Cytat:
:czar: |
Cytat:
muszę w stacjonarnym LG przeczyścić/wymienić i na zdjęciu widać dawcę gumki, ale jakoś się zabrać nie mogę do tego :D |
ed!
Jakie ty masz doświadczenie w dziedzinie gumek! :O || |
najprawdopodobniej ślizga się gumka przenoszącą napęd. trzeba rozmontować i wyczyścić, ewentualnie wykombinować gumkę na zmianę.
to fotka LG, ale w Liteonie będzie podobnie wyglądać. Załącznik 43354 jak rozmontować jest w FAQ ;) |
Nagrywarak LiteON 832S
Witam. Mam problem techniczny ze swoim litkiem ;-/ Otoz nie wysuwa tacki, ew wysuwa ja raz na jakis czas, slychac tylko jak pracuje silniczek(?). Niestety tylko zamieli, lampka zamiga a tacka nie wyjezdza. Czy da sie to naprawic, czy warto? Co kupic mowego, najlepiej cos na Sata, zastanawialem sie nad Pioneerem 112D, or smth... Mozecie doradzic?
/andy - skoro to nagrywarka DVD-RW to temat powiniene***347; za***322;o***380;y***263; w dziale "Og***243;lnie o DVD". Przenosz***281;!/ |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:42. |