![]() |
Nie nagrywałem na chodnikowe, bo mi sie nagrobkowe skończyły :-)
Pzdr. Bolo |
Może te nowe płyty to są wszystkie 800MB tylko nadruk mają stary ;) Próbował ktoś nagrać 800MB na 80 min płyte :-D :-D :-D
|
Bigsister, co to za gra? :)
|
Nagrywałem w ten sposób nawet 735 MB. Ustawienia do over..., ale przy urzyciu kreatora w Nero :-).
Pzdr. Bolo |
Cytat:
Pozdrawiam |
no i nagrywanie w trybie (modzie) DAO
|
1) Po pierwsze co do tego overburningu - nagrywarka musi obsługiwać inaczej ustawianie nic nie daje.
2) Co do tego 730MB - to zależy jak liczyć 1MB=1000000 bajtów czy 1MB=1024000 bajtów :) |
... 730 MB nagrałeś na płytę 700 MB bez overburningu :-o :-o :-o !!! Albo sobie jaja robisz, albo miałeś płytę z gumy.
|
Nagrywałem na 700MB płyty 730MB danych używając Nero i stosując kreatora, a podobno over.. nie działa pod kreatorem :-)
Pzdr. Bolo |
ja wiem o co mu chodzilo ale sformulowal odpowiedz tak jakby bez overburningu chcial na 700 wcisnac te 721 czy ile tam tego jest :)
|
Cytat:
:D :D :D |
Cytat:
|
Ja bym to nagrał na 700 MB, bo w over... chyba niezbądne jest zamknięcie płyty i reszta miejsca przepadnie.
Pzdr. Bolo |
... po pierwsze overburning
... po drugie overburning ... po trzecie overburning tylko czytać, czytać i jeszcze raz czytać (Faq, nagrywanie płyt 90-99 min.) |
nagrywanie płytek 800 MB
Mam na dysku plik o długości 721 MB i chcę go zgrać na CD 800MB za pomocą Nero Burning Rom. Zmieniam parametry płyty i ciągle mam komunikat, że na płycie jest zbyt mało miejsca. Jak to obejść.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:55. |