![]() |
Zastosuje się do zaleceń :-) jeszcze raz wielkie dzieki!!!!!!:spoko:
|
pe***322;nowymiarow***261; nagrywark***281; i obudow***281; zewn***281;trzn***261; :taktak:
np. Pioneer 112 |
Rozumiem :-( czyli nie ma ratunku:-( dziękuje kolego serdecznie za pomoc.Własnie takiej odpowiedzi się bałam.Trzeba nowa zakupić.Poleciłbyś jakąś może o dobrej opinii....
|
to ***380;e nagrywa dobrze CD nie ma wiele do rzeczy. nagrywarka DVD ma dwie diody (do CD i DVD) i cz***281;sto si***281; zdarza, ***380;e jedna z nich siada i nap***281;d wypala poprawnie tylko jeden z rodzaj***243;w p***322;yt.
druga sprawa, nagrywarki w laptopach do dobrych i trwa***322;ych nie nale***380;***261;. |
Ale płyty cd dobrze sie nagrywaja to chyba jest żywa....Jak nagrywam jeden avi na jednym cd to działa....Moze wirus jakis?Chciałam wstawic loga z HJT ale pisze ze za duzo obrazków,jak to wstawic zeby przeszło>???
Kod:
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 |
ja stawiam na to, ***380;e nagrywarka laptopowa dokona***322;a ***380;ywota :(
|
Nagrywarka TSSTCorp CD/DVDW TS-L532A TC51 w laptopie
żadnej z tych nagranych płyt komp nie czyta wcale,nie widzi ich,z 20 takich różnych nagrałam i nic a to DVD czyta wszystko i zawsze,nagrywam tak płyty od pół roku i róznych producentów i zawsze wszystko działało.Wiec teoretycznie powinno byc dobrze,sprawdzałam na 4 innych dvd te plyty i tez nic |
jaka to nagrywarka?
jak nagrywarka na to pozwala, to sprawdzi***263; te nagrane DVD (jako***347;***263; dysku) w Nero CDSpeed. nast***281;pne pytanie, czy ta Manta czyta p***322;yty DVD nagrane na innej nagrywarce? |
Sony DVD+R Rw 16x
też takie same minusy próbowałam i BLUPOP DVD-R 16 x rozne testowałam i na róznych prędkościach,nawet na 1x nagrywalam i za kazdym razem tak samo. |
a jakie to p***322;yty? :>
|
DVD z danymi,big problem!!!
Witam!
Mam wielki problem,ktory spedza mi sen z powiek.Mianowicie gdy nagrywam w Nero 6.6.1.15 plytke dvd z danymi,powiedzmy 5 plików avi w 5 osobnych folderach plytka nie chce odtworzyc sie w odtwarzaczu DVD (Manta DVDEmperor III),sprawdzalam tez na wielu innych odtwarzaczach i nic,nawet komp nie otwiera.Ciężka to sprawa bo wszystko ustawione w Nero jest dobrze,wszystko sprawdzone,zawsze nagrywałam i działało,ustawienia są identyczne,płytka Pojedyńcza sesja,finalize disc itd,zapis zakończony powodzeniem.Nagrałam też jeden plik avi na 1 cd i w dvd odczytało bez problemu.Próbowałam już Nero Express,CDXPBurnerPro,za każdym razem DVD nie łyka.Jest mozliwe,że jest uszkodzony jakis plik odpowiedzialny z zakańczanie płyt dvd?Istnieje coś takiego?Nie mam już pomysłu,aktualizacja nero zrobiona,codeków i nic. Prosze pomocy |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:45. |