![]() |
DO MISKA
gralem sobie nowe CLONY i chcialem miec polski jezyk .podtapilem zgodnie z instrukcja i NIC!!Dalczego/prosze mo podpowiedziec tutaj na forum bo może jest wiecej takich jak ja!!??
|
nie mecz miska. Zrob to tak jak napisano na cdrinfo, a po uchuromieniu CloneXXL idz do:
1.Sprachen 2.Sprachendatai offnen ( o z dwoma kropkami to jest omlaut) 3.Wybierz Clony_pol.clx 4.zaakceptuj 5.Wymien te babe kiwajaca sie jakby miala padaczke i rozwijaj sie |
SPROBUJE ALE BABA NIE MA PADACZKI ona jest w trakcie......
|
problem jest w tym ze w szprachen/ u mnie languages-- /nie ma polskiego odpowiednika choć postapilem tak jak na stronie.
I co?? |
Zaczy to, ze nalezy nauczyc sie czytac instrukcje obslugi.... masz wczytac plik z jezykiem KPW ? Staralem sie napisac to bardzo lopatologicznie, ale jak widac trzeba bedzie przejsc na robienie instrukcji step by step wraz z rysunkami ;)
Pozdrawiam Misiek4 P.S. Sorki za sarkazm :) |
Chyba masz racje Misiek4 Step by step & jpg's. :) : ) :)
Masz tu kolego plik który skopiuj do folderu \ClonyXXL\Languarges a następnie postępuj z tym co ci napisał kolega wyżej. |
Skopiuj plik clony_pol.clx do katalogu Languarges.Następnie uruchom Clony i z górnego menu Langages kliknij Choose languages ,otworzy ci się okienko z plikami języków ,zaznacz klikając myszką polski plik i na Otwórz .I masz Clony PL... ALE ŚMIESZNE!!!!
|
dzieki serdeczne!!probkem w tym że posepując zgodnie z instrukja NIE MAM w rozwinięciu "languages"nazwy polish
Ki diabeł??? |
eaz 40
mie popelniaj samobójstwa!!!! jest jeszcze wiele mozliwości,nie trzeba sie tak łatwo poddawać!!! |
i NIE BEDZIESZ MIAŁ BARANI CYCKU WYBIERZ OPCJĘ "CHOOSE LANGUAGE". Nie mam słów na takich facetów.
|
tak jak CI napisali dajesz Choose Language i wybierasz plik z polskim tekstem, jak nie pomoże to tak jak Misiek mówił prześlę Ci z obrazkami, co gdzie i jak nacisnąć.
Pamiętaj. Myślenie nie boli. |
wal śmialo!!!
|
lobus ty chyba jesteś z waerszawy???
|
Cytat:
to twoje czytanie jest chyba takie jak na tym twoim obrazku ta kobitka w "trakcie". To przyklad totalnej epilepsji, a nie zadnego tam "traktu" Do rzeczy W w okienku Zmien jezyk nie pisze polski tylko ( jesli prawidlowo rozcipowalej i wgrales do karalogu jezyki) jest plik ( i tu skup sie): Clony_Pol.clx I to wybierz |
NO DOBRA, JUZ TO MAM ALE MOGLO BYC SPOKOJNIEJ!!czlowiek wprowadza pytamie a tu taki ruch!!1czy mozecie sobie wyobrazić gościa co nie wie jak sie poslugiwac kompem???macie chyba na tyle wuobrazni ??po waszych postach nie widac za bardzo
jakkolwiek liczy sie pomoc a nie forma w jakiej się ja dostaje!1 CZUWAJ!!!!! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:07. |