![]() |
Cytat:
|
Oczywiście, że niemożliwe. Dostałeś używaną lub tylko "zmodyfikowaną".
|
Ja normalnie kupiłem konsole w sklepie i jak wkładam nieoryginalną płytę to bootuje ją bez problemu, czy to możliwe że od razu miała wmontowanego modchipa??
|
Cytat:
-> Kopie. Jeszcze nie zaglądałem. Be patient. |
Ok, niech b***281;dzie Homebrew... I jak, na tej p***322;ytce nie ma nic specjalnego?
|
BIOS w PSXie jest na kości ROM, więc nie, nie da się - to nie PSP. Po to są modchipy, aby patchowały bios konsoli w RAM.
Błagam, nie używaj terminu 'piraty'. Zaprawdę. |
A da si***281; w PSX'ie przeinstalowa***263; soft na odpalaj***261;cy piraty?
|
@Desden, M***243;j By***322; Czarny :D (Farba Rulez xD)
|
...a nie ma jak stary dobry psx az mi sie tak jeszcze mazy,ten niebieski albo czarny :D
|
Nie, konsola nie by***322;a (i nie jest, chocia***380; modchip ju***380; zalega w chacie) przerobiona...
|
|
Tjaaa... to jest tak prawdopodobne jak spotkanie nied***378;wiedzia polarnego na pustyni. ;) Nawet na debugu trzeba obraz spatchowa***263; master code :P
Dla niewtajemniczonych: debug kity s***261; zielone/niebieskie i oznaczone DTL-Hxxxx (z wyj***261;tkiem net yaroze). PS: kope byte'***243;w Szczuru. Gdzie by***322;e***347; jak Ci***281; nie by***322;o? :czar: |
A może po prostu twój PSX to Debug Kit? :D
|
Zajrz***281; w wolnej chwili (u mnie "wolna chwila" oznacza tydzie***324;/dwa - tym bardziej ***380;e mam teraz prace semestralne na g***322;owie, a potem egzaminy. Nie mniej jednak nie zapomn***281;). Lista LBA mi nie b***281;dzie potrzebna bo ju***380; jest tam cz***281;***347;***263; tablicy z tym co m.in mnie interesuje.
|
Jak coś nie tak zrobiłem, proszę o wyrozumiałość :P
http://rapidshare.com/files/71918487/obraz01.iso To jest z płytki z nadrukiem, ale też chyba piracona... poprzednia była nagrywana na jakimś Verbatimie i zrobiły się pęcherze :( |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:17. |