![]() |
90 i 99 minut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *** ZBITA
robię juz wszystko over......dao bez kreatora i zmieniam rózne pierdoły a LITEon dalej wypluwa mi CD i piepszy ze jest za mało miejsca :-((((((((((((((
|
a wylaczyles multisesyjnosc CD? Bo taka CD nie moze byc wielosesyjna.
|
ja też tak miałem Nero+LiteON 24x=problem z BIG płytkami
Ustawiałem w Nero dokładnie tak jak w przepisie stoi a on mi wała, że płytka zamała - hoho...jakoś tak się zrymowało :-) więc poszukałem innego programu i staneło na CDMate, gdzie bez zbędnych ceregieli wypalam BIG płytki ale też i w Nero (po kilku upgradach do wyższych wersji) mam możliwość palenia 800 czy 870 MB płytek (trudno powiedzieć co pomogło-ale teraz działa) |
Cytat:
Nie przesadzaj z prędkością zapisu przy nadpalaniu. A jak nadal będziesz miał problemy z Nero to polecam do nadpalania Wiona. Definiujesz tylko długość płyty i heja. Pozdrawiam |
też miałem problemy z Lite on 24102 , ale potem poszło bez problemu
1.włanczamy overburging i ustawienia jak w artykule o płytach 90 i 99 ( jest na stronie ) 2. opcja jednosesyjna 3. wyłączenie kreatora u mnie poszło bezproblemowo z płytą 90 mimutową, nie miałem danych na płyte 99 więc jeszcze nie nagrywałem ale myśle ze będzie oki. pozdrawiam |
Mozesz zajrzec jeszcze tutaj: http://www.tomshardware.pl/storage/01q3/010830/index.html
Troche nagrywarki teraz mamy nowsze, ale ogolnie porady aktualne. :-) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:08. |