![]() |
Cytat:
|
Bo to zale***380;y od blokad.
"Gdzie***347; czyta***322;em, ***380;e samochodem mo***380;na sie rozp***281;dzi***263; do 300KM/h" Tak, ale nie ka***380;dym. Taka analogia. |
A jak to jest z swap magic, gdzies wyczytałem że przy nim trzeba grac przy otwatrej klapce, natomiast brat mojej dziewczyny ma SM 3,6 w slimie, ma tylko zablokowany hamulec no i tego Tool E w lewym górnym rogu, i śmiga mu normalnie, a tu wyczytuje że trzeba dodatkowo montować kolo/nad przyciskiem power itd, juz zgupiałem, a tez che sobie przerobić tylko SM 3,8
|
Nom coz to tez dobre tylko po co jak mam juz zablokowany czujnik a uzywam swapa wiec jak narazie nie potrzeba : ) szkoda kolejnej 100 zl na modchipa nieprawda***380; ?
|
Cytat:
Skoro ju***380; nie macie gwarancji i rozebrali***347;cie j***261; do naga, to poleca***322;bym wlutowa***263; modchip. :taktak: |
Zgadza się jest tam przyklejony tutorial jak zrobic domowym sposobem Slim Klapa powiem ze nawet jest dobry :D ale jak wyczytalem z tego opisu to w przeciwienstwie do Magic Keyów, Slim Klapa sie umieszcza nie w dzurke tylko w scianke obok to troche dziwne i nie wiem jak to mozliwe ze wtedy zakryje czujnik XD
Dobra jakoże moja konsola straciła gwarancje przez mojego brata wiec się przestałem cackac ze Slim Klapem i rozkręcilem czarnulke i rozprawiłem sie z czujnikiem lasera poprostu go zaklejajac no i wszystko ladnie pięknie chodzi wrescie mozna sobie pograc >xDD Dzieki wam wszystkim za all rady bardzo się przydały :D |
Eee tam nie wypada (nie boj***281; si***281; konkurencji ;p). Na forum konsola.pl, chyba nawet jest o tym przyklejony topik.
|
Cytat:
Jak to gdzie umieścić? Najlepiej tam, gdzie umieszcza się Slim Klapy (czyli tam, gdzie należałoby umieścić tego co przyjdzie w przesyłce) :) Informacje można wyłuskać na wielu forach dotyczących konsol, choć nie na tym... adresu nie podam, bo to nie wypada, ale nazwa forum jest bardzo zbliżona do nazwy sprzętu :) |
Heh ciekawy jest ten metal ma tyle własiwości >xD Jakoś nie moge sie doczekac przesyłki z tym Slim Klapem widze ze sklep ma w pupie klientów wiec pytanie mam slyszałem ze mozna zrobic własnego Slim Klapa z karty telefonicznej czy to prawda a jezeli tak to jak to zrobic i gdzie umiescic żeby działało ? :)
|
Chodzi***322;o mi o tak***261; elastyczno***347;***263; jak***261; cech.uje si***281; plastik/"plastik z gum***261;" :P
PS: lol ce****e jest gwiazdkowany :hahaha: |
Cytat:
Elastyczność - to jedna z podstawowych cech metali :D :D |
Cytat:
|
Elastyczny metal? Marzenie każdego inżyniera... :hahaha:
|
Teraz to bezznaczenia głupi brat bawił sie w serwisanta i wyjął mi spręzynke od klapki ;/ teraz lata bezwładnie ze dajcie spokój nic tylko sie powiesic konsola do kosza ;/// , Nie wiem spróbuje zamontowac Slim Klapa którego zamówiłem może sie uda a ja nie mam juz energi na Magic Keys zwazywszy ze mam glupia wersje tych blokad chyba 1 bo inne częsci maja chyba elastyczny metal bo widzialem na filmiku ze wyginaja w trakcie zakładania jak chcą :P Jak bym ja tak robil z tym haczykiem to pewnei bym zepsul czujnik -_-"
|
Cytat:
Przy zamonowaniu Tool E skorzytaj z opisu @wielkot'a oraz mojego a takze masz fotki na stronie swapmagica. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:19. |