![]() |
probowalem na innym kompie (inny zasilacz) i dvd dziala bezproblemowo, dzisiaj odkrylem kolejna rzecz, gdy wejde w manager urzadzen i odswieze to dvd znika... doklanie co kiedy i jak sie dzieje zagralem na filmiku i opisalem link
Kod:
http://s008.wyslijto.pl/?file_id=06563332674813628714 |
spr***243;buj na innym zasilaczu
|
Nagrywarka ma swoje lata, cza zmieni***263;...
|
Lite-ON SHM-165H6S [Dziwny Problem]
Witam wszystkich, to mój pierwszy post na forum.
Mam problem z moją nagrywarką dvd firmy lite on. Nie przedłużając polega on na tym: Nagrywarka nie czyta mi płyt które wkładam jak już jestem zalogowany do systemu, jeżeli włoże płytke odrazu jak włączam kompa czyli jeszcze przed zalogowaniem to potem mi ją czyta, a jeśli tego nie zrobie to nie widzi żadnej płyty nawet pustej. Zmieniłem taśme na inną, nadal to samo. Podłączyłem nagrywarke do innego kompa, wszystko śmiga elegancko w 100%. Podłączyłem do siebie inna nagrywarke też lite on i jest to samo, nie czyta. Jeśli chce nagrać płytke to musze włożyć ją odrazu po włączenia pc, bo inaczej w Nero nie widzi mi nagrywarki mimo że w Mój komputer "niby" widzi napęd. Moje pytanie brzmi, co jest nie tak, co mam zrobić... próbowałem już wwszystkiego i nic, zmiana systemu nie pomaga, zmiana taśmy też nie, nie wiem... ??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:15. |