![]() |
WinISo i pusta plyta po wypaleniu
CZE.Sytuacja wyglada tak robie image przez NERO 5,5,7,2 zapisuje go w formacie .iso po zoribeniu cd image wrzucam go do WinIso 5.3.[wersja zcrackowana] i dorzucam plik albo katalog daje zapisz.Wszystko sie zapisuje i po wypaleniu płyta ma etykiete cd i dane sa na niej wypalone ale nie mozna ich w zaden sposob odczytac, pokazuje tylko pusta plyte.Zdarzylo mi sie tak nie jeden raz.
Moze lepiej zainstalowac deamon,jak to jest z tym dodatakowym cd,moglby mi ktos napisac jak ten progs dziala dokladnie lub jezeli gdzies jest opis to prosze o link bo sam nic nie moge znalezc :( Z góry dziękuje za wszystkie odp.Pozdrawiam --------------------------- Win98se teac-cdw-524e |
A masz oryginalna wersje nero?
Bo jak nie to byc moze masz zarejstrowanego nero z serialem z blacklisty. I Stad takie psikusy. |
Cytat:
|
Zainstalowalem sobie daemon'a lae jak chce załadowac iso zrobione przez nero to mi wyskakuje blad ze invalid format, a przecie klikamy na pasku zeby wyszukal image a on pokazuje ze ten plik jest bledny....co mam robic mial ktos juz podobny problem?? :(
|
Niedawno byl podobny topic...o winiso. O ile pamietam to po dodaniu katalogu do obrazu w winiso daj na koniec "zapisz jako" a nie "zapisz". I ten obraz w *iso wypalasz nero. Poszukaj, bo byl tam chyba podobny problem do twojego opisany. :-)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:34. |