![]() |
Kultowe Gry Komputerowe - kolekcja GW
Nowa kolekcja Gazety Wyborczej:
http://serwisy.gazeta.pl/kolekcje/1,84874,4700825.html Dzis: Gothic Alone in the Dark IV Europa Uniwersalis: II Wojna Swiatowa oraz Sacrifice wszystko na jednej plycie DVD za 5,99!! Marsz do kioskow! |
p***243;jd***281; jak rzuc***261; Painkillera
mo***380;e mi na r9550 p***243;jdzie ;) |
"Kultowe" ,to miano powinny nosi***263; gry z czas***243;w Commodore, Atari, ZX Spectrum/Timex, Amstrad CPC.
Tym z gazety wyborczej daleko do "kultowych". |
Nie, nie, nie, te gry to zabytki. Te z gw sa kultowe :)
No i nie powiesz mi ze np fallout trylogia (za 2 tyg) to nie jest kultowa paczuszka ? sa gusta itd |
Cytat:
|
gdyby przyjąć, że gra kultowa to taka, nad którą ludzie spędzili najwięcej czasu, to myślę że tytuły z GW nie załapały by się do pierwszej setki (a pewnie i dalej) najpopularniejszych tytułów z komputerów 8-bitowych
nie oznacza to jednak, że późniejsze gry dla dużo mocniejszych maszyn nie mogą otrzymać takiego określenia, wręcz przeciwnie ... prawda jest taka, że określenie "kultowa" dla każdego będzie oznaczało co innego, więc nie ma sensu tego za bardzo roztrząsać :taktak: pozdrawiam |
Fallout jest kultow***261; gr***261;, jak by wyszed***322; Fallout 3 (nie myli***263; z FT) to by by***322; szok... :D
Odrazu bym kupi***322; orgina***322; nawet za 300 z***322; ... :D i nie tylko ja :) |
Wychodzi przeciez. Na PC, PS3 i X360. Trailer jest w PlayStation Store, wiec gdzies na necie tez powinien sie krecic.
|
Wychodzi, ale nie wyszed***322;, wyjdzie to odrazu zamawiam orgina***322; ;)
|
na fallouta to sie hcyba tez skusze-zwlaszcza za 5,99:)
|
Cytat:
http://www.dodatkidogazet.pl/gry/rid...e-plyta-2.html Fajna jest ta stronka dodatkidogazet.pl :) |
Ja juz mam!
|
A za tydzien zlota edycja spellforce :D
|
Cytat:
lecę do kiosku :) |
Uuu, painkiller jest mocny. Pogra***322;em w niego chwile i fajnie si***281; nadup.. :D Mam nadziej***281;, ***380;e w nocy nie b***281;dzie mi si***281; ***347;ni***322;.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:08. |