![]() |
Lite-On LXR-24101A BOX (x24/x10/x40) USB 2.0
Pojawil sie nowy LiteON 24x na USB, w firmie Komputronik kosztuje niecale 800 zl, ale na pewno niedlugo ta cena spadnie co najmniej o 200 zl. Co myslicie o tej wypalarce ? Jakie macie podejscie do wypalarek zewnetrznych ? Moze ktos ma jakies obawy lub nadzieje ? Zapraszam do refleksji... a kol. MISKA do recenzji. Pozdrawiam.
|
raczej cena nie spadnie... zewnetrze sa dosc drogie
cena plextora zewnetrzenego utrzymuje sie na tym samym poziomie jakies pol roku (od 1300, teraz jakies 1200) uzywam palnika HP na USB i jest ok udogodnienie jest takie, ze chociazby bierzesz ja w plecak i idzie do kumpla, ktory ma duzo ciekawych rzeczy na hdd a nie ma palnika w ogole wszystkie nagle obciazenia twojego kompa nie ma zadnego wplywu na wypalanie plytek, szyna USB jest niezalezna nie zabiera miejsca na kontrolerach i nie bedzie zanych konfliktow z tym zwiazanych ja wole zewnetrzne |
No wlasnie, brak obaw zwiazanych z obciazeniem kompa, mozna ja wszedzie zabrac...
Chyba sie na nia skusze, choc walalbym plextorka, ale..... No wlasnie plextor nie robi SafeDisca 2.51, a dla mnie to jest wazne. Jak szanowny serwis CDRINFO.PL a w drugiej kolejnosci CDRINFO.COM ( ale slodze ), oceni wmiare dobrze ten palnik ( tego okreslania nie znalem ) i bedzie potrafil SafeDisca 2.51, SecuRoma nowego, to spewnoscia nabede go... Moze miec korekcje do du****, i tak nigdy nie uzywalem nagrywarki do czytania. A TAK W OGULE TO JA PO PROSZE O W MIARE SZYBIE PRZETESTOWANIE TEJ WYPALARKI... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:33. |