![]() |
AIMP - alternatywa dla foo2k & WinAmp
Ilość załączników: 1
Witam, dla wszystkich kt***243;rzy nie przyswoili sobie ani WinAmp'a ani Foobara proponuje spr***243;bowa***263; program AIMP. Opiera si***281; na bibliotece BASS.
dopiero si***281; rozwija wi***281;c mo***380;e nie mie***263; za du***380;o dodatk***243;w. Screen Załącznik 43924 Wygl***261;dem jest zbli***380;ony do WinAmp'a. Z***322;o***347;liwi powiedz***261;, ***380;e jest jego klonem ;) Wida***263; rosjanie poza wirusami i antywirusami potrafi***261; pisa***263; co***347; jeszcze :) |
A ile toto zzera zasobow ?
|
@Sunna
Załącznik 43925 |
Cytat:
|
To ja pozostane przy winampie 2.95 ktory zuzywa ponad 6 razy mniej zasobow z wtyczka MAD (ciekawe czy cos daje :D).
Audiofile i tak nie sluchaja nic co jest w formacie stratnym i jeszzce nie daj Boze zeby z kompa puszczac :) To juz chyba zaczyna byc sztuka dla sztuki. Ach te przyzwyczajenia :) |
koledzy macie po 1-4 GB pamięci w komputerach a rozmyślacie o jakiś drobnych zasobach, liiitości ;)
firefox z kilkoma oknami to prawie 100 MB to jest dopiero pożeracz :szczerb: fajny playerek, miła odmiana, podoba mi się wizualnie, nie ma problemu z *.mpc, *.flac czy *.ape ... testuję dalej || pozdrawiam |
No...no... bardzo przyzwoity player, choc design typowy winamp`owy.
Generalnie na PLUS. Dzieki za info! To samo chcialem napisac z tym ramem. Firefoxy/Opery z dwudziestoma zakladkami to problem czasami a nie player, choc winamp 5 potrafil rozne rzeczy robic z pamiecia. |
Fajnie wyglada, ciekawe jak bedzie sie sprawowa***322;, dzieki za info Andy
|
Cytat:
|
AIMP 2.5 RC3
Cytat:
|
|
AIMP nie jest ani "lepszy" ani "gorszy" od Foo czy Winampa - jest inny ;)
|
|
Hej, Andy , a powiesz mi jak dodawac pliki do biblioteki ,bo ten plus w oknie biblioteki jest nieaktywny , więc nie wiem jak dodawać muzę,
pozdro jarbis |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:21. |