Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Soldier of Fortune II - jak to przegrać (https://forum.cdrinfo.pl/f2/soldier-fortune-ii-jak-przegrac-7565/)

MAGexe 30.04.2002 16:41

Soldier of Fortune II - jak to przegrać

jakie jest to zabezpieczenie i jaka nagrywarka strawi to ?

Weron 30.04.2002 17:45

A nie mozesz sprawdzic clonyxxl jakie posiada zabezpieczenie?

Weron 30.04.2002 18:36

Pytanie powinno byc postawione ; Jak to nagrac a nie przegrac.......

woitas 01.05.2002 00:40

Co do czego, to na 100% to beta (ver. 0.13), co widac podczas startu gry. Poza tym nie wierze, zeby takiego hitu nie zabezpieczyli. A co do bledow, to jest ich masa. Kombinuje tylko, co bedzie, jak sie ludzie polapia i zaczna przychodzic...

Mam nadzieje, ze z GTA 3 nie bedzie takich przekretow.

cz 01.05.2002 00:51

juz sa
juz jest w obiegu GTA 3 beta 1, tyle ze dziala na co 4 komputerze i w polowie drugiego levelu wyrzuca z gry...

jesli juz kopie, to tylko z oryginalow ;)
jaja tez byly przeciez z HoMM 4, tym od ruskich...

woitas 01.05.2002 01:10

Cytat:

cz (01-05-2002 00:51):
juz sa
juz jest w obiegu GTA 3 beta 1, tyle ze dziala na co 4 komputerze i w polowie drugiego levelu wyrzuca z gry...

dobrze wiedziec...

woitas 01.05.2002 01:11

Cytat:

cz (01-05-2002 00:51):
juz sa

po czym ja poznac (tzn ze to beta).

cz 01.05.2002 01:20

no chyba po numeracji
1. albo nie bedzie to pelny 1.0 albo bedzie dopisek 'beta' albo 'b'
2. aby przekonac sie czy jestesmy w posiadaniu bety nalezy porownac numer z kopia ktora na pewno jest finalna (np. ze strony producenta itd.)
3. czesto teraz stosuje sie oznaczenia build, z nimi jak powyzej

poza tym jesli ma sie jaka kopie gry, ktora nie miala jeszcze premiery to raczej jest to kopia trefna

Tubural Bells Rulez ;)

Dawid Partyka - Koli 01.05.2002 08:42

Jeszcze idzie rozpoznać po oznaczeniu pliku (w właściowściach powinno pisać beta albo finall - czesto pisze na grach i programach).

Dawid Partyka - Koli 01.05.2002 10:52

ale jesli jednak zdaza do czerwca i gra nie bedzie zarobaczona, sam osobiscie kupie oryginal i zjem instrukcje

A opakowanie też zjesz?? (pudełko od CD)?? :)))))))))))))))))

cz 01.05.2002 10:53

Cytat:

-Sid-The-Rat=> (01-05-2002 08:56):
ale jesli jednak zdaza do czerwca i gra nie bedzie zarobaczona, sam osobiscie kupie oryginal i zjem instrukcje

to nie zapomnij zrobic kopii bezpieczenstwa ;) innym moze sie przydac kopia z oryginalu

Plemnik 01.05.2002 15:20

Tylko czym sie tu przejmowac? Mam ta bete - o ile SOF odstawal od innych gier graficznie ociupine to 2 jest juz w tym porownaniu tragiczna - nie zapomne jak z kumplem zaczelismy sie smiac kiedy zauwazylismy na samymy starcie puszke udajaca taksowke ;-D Dalej bylo tylko gorzej szaro buro i do du*.* Dzwieki - tragedia jak uslyszalem odglos udajacy kalacha to myslalem ze sie rozplacze... drugi karabinek to juz mnie zupelnie zdolowal - GREASE zdaje sie zwal. Gowienko wielkosci uzi a brzmi jak CKM... Nie wiem jak wam ale mi takie rzeczy przeszkadzaja. W dodatku w becie nie zauwazylem oslawionego systemu pokazujacego spektakularne rany - zwykle plamki krwi w miejscu trafienia zadnego odrywania konczy itp.
Slowem jak chcecie postrzelac to polecam inne tytuly np :
Shadow Force Razo Unit (strzelanka bez wiekszych ambocji do strategi)
Global Operations - blizsze CS ale nadal raczej strzelanka tyle ze baaardzo nastawiona na multi
Tactical Ops - miodzio, grafa na enginie unreala w cholere sprzetu i klimacik ;-)

cz 01.05.2002 15:55

Plemnik: moze to dlatego, ze to jest beta, a nie finalna wersja gry, watpie aby czesc druga miala byc gorsza od jedynki

-Sid-The-Rat=> 01.05.2002 16:45

plemnik - GreaseGun czyli M3 brzmi dokladnie tak, do tego przyczepic sie nie mozna, do rzeszty niestety tak - kalach, dobry Boze... a pistolety... tragedia

zreszta cz juz napisal, ja zreszta tez, bardzo wyraznie na poczatku - nie patrzcie na to bo szkoda nerwow

SoF NIE odstawal od poziomu - byl na enginie Q2 a nie Q3 i chodzil nawet na slabych sprzetach - co w tym czasie wygladalo lepiej?

ja osobiscie polecam Operation Flashpoint, lub mod do Q3 True Combat (NIE urban terror) - obie pozycje prezentuja prawie-absurdalny realizm walki, OF dozuca do tego najlepsza grafike jaka widzialem

Dzony 01.05.2002 22:41

Ma ktos namiar na GTA3 nawet alpha mnie ucieszy :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:03.