![]() |
@Smartek to nie jest do dekodowania lecz KODOWANIA film***243;w :)
|
Po co mi legalny program do ogl***261;dania nielegalnych film***243;w? ;>
|
Cytat:
stacjonarne odtwarzacze DVD czytające DivX nie mają raczej problemu z XviD (przynajmniej te tanie i popularne) a co do nabierania się na kupowanie to chyba coraz mniej osób daje się zrolować i dlatego dają co jakiś czas za darmo. temat widziałem i zrozumiałem. właśnie tak. :D |
Dziekuje za informacje - mam juz swojego legalnego DivXa :-)
@ed - jesli chodzi o komputer to owszem - roznica zadna, ale pomysl o sprzetach czytajacych DivX'y (jak np. X360 - DivX Support czy PS3 - DivX Certfied) ktore XviDa nie akceptuja i nalezy kodowac wlasnie w DivX... A czy nabieraja na kupowanie... Popatrz na nazwe tego tematu ^_^! |
szkoda gada***263;...za***322;apa***322;em si***281; na poprzedni***261; promocj***281;...od darmowego XviDa, DivXa dzieli przepa***347;***263;. nie mam poj***281;cia kogo oni jeszcze nabieraj***261; na kupowanie tego syfu.
|
@loki by***322;o. Takie promocje s***261; po to aby zwi***281;kszy***263; zainteresowanie produktem.
|
a czy to juz nie bylo?
|
DIVX Pro za darmo.
Divx Pro promocyjnie na swieta za darmo:
do sciagniecia z tej strony Warto, bo promocja sie konczy :) Wersja Macowa wymaga podania adresu email i jest ograniczona czasowo. (chyba, nie sprawdzilem) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:15. |