![]() |
Simple Media System + pendrive
Witam zak***322;adam ten temat bo wi***281;kszosc temat***243;w moze i o moim problem opisuje porady ale jest tak naciupciane ze nie wiadomo oco chodzi pozatym userzy kt***243;rzy prosza o pomoc nagle zmieniaja pytanie i nic sie nie dowiaduje wiec chcia***322;bym zapytac o program SMS i pendrive mianowicie chcem sobie ogl***261;dnac film avi na pendrivie ***380;eby nie rezac lasera mam program sms mam tez plik potrzebny zeby usb w programie dzia***322;a***322;o ten USBD.IRX i teraz co mam zrobic zeby to wszystko pi***281;knie chodzi***322;o prosz***281; o dok***322;adn***261; powtarzam dok***322;adn***261; instrukcje co gdzie mam wgrac i co wypalic, mam swap magica 3.8 wiem ze chodzilo tez o memory card ale ja nie posiadam przerobionej konsoli wiec nie moge nic zrobic z mc ani usunac ani dodac tam programu wiec prosze o pomoc : )
|
Cytat:
No dobrze. Po***347;wi***281;cimy jeden topik na pendrive'a i SMSa. :taktak: Ka***380;dy offtop b***281;dzie teleportowany do topiku zbiorczego (o odtwarzaniu film***243;w i nagrywaniu SMSa). Tylko b***322;agam... u***380;ywaj j***281;zyka polskiego. "Chcem" to zdecydowanie nie jest po Polsku... Od pocz***261;tku: Tw***243;j pendrive nie jest widziany w Twojej wersji SMSa, tak? (trzeba go w opcjach w***322;***261;czy***263;). |
temat rzeka, smsa mozesz odpalic na tyle sposob***243;w, ze glowa boli by***322;o juz na forum wiele razy,sa poradnik itd. np. z plyty cd/dvd, mc jak juz odpalisz to pendrajw sie powinien wykryc sam o ile bedzie wsadzony w port usb. Jesli go nie wykryje cuz...masz pecha ;]
Ale kingstony to pewniaki wiec jak masz takowego to wszystko bedzie cacy. Sam program jest intuicyjny wiec sobie poradzisz. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:41. |