![]() |
Potrzebuję porady
Mam przenośne DVD Xoro oraz Goodmans. Zarówno jeden jak i drugi odtwarzacz działał prawidłowo, lecz w chwili obecnej Xoro nie czyta niektórych płyt CD, żadnych VCD. Natomiast z płytami DVD to jest różnie... Za to Goodmans przestał czytać jakiekolwiek filmy. Płyta się kręci, laser pracuje ale nie może wczytać:( i w końcu wyświetla informację nieprawidłowy dysk bądź brak dysku.Taka sama informacja pojawia się w Xoro odnośnie płyt CD. Laser był czyszczony odpowiednim zestawem, jednak bez efektów. Xoro mam na gwarancji więc chyba pozostaje mi z niej skorzystać:> gorzej z drugim DVD:'( Jeśli ktoś może coś podpowiedzieć to bardzo proszę i z góry dziękuję;)
|
niestety obawiam si***281; ***380;e to koniec jest... :glaszcze:
:'( |
Marka Goodmans jest mi znana - niestety nale***380;y ona do dolnych przedzia***322;***243;w klasy ni***380;szej, st***261;d te***380; nie robi***322;bym sobie wi***281;kszych nadziei. :nie:
:glaszcze: |
Pytanie w jaki sposob byla czyszczona optyka ? Poza tym podzielam opinie kolegi joujoujou. :(
|
no to pięknie
czyściłam go takim zestawem płyta ze szczoteczkami gdzie 1 nasącza się płynem ale to nic nie dało... trudno:( czyli mogę go oddać dzieciom do zabawy:ysz:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:19. |