![]() |
kupiłem nagrywarke hp dvd i mam pare pytan prosze o pomoc
witam
jak wspomniałem kupiłem sobie do kompa hp dvd. Nagrywa DVD DL i czy taka plytke 9GB odtworze w stacjonarnym odtwarzaczu DVD ( Thomson dwulatek)? |
Mysle, ze istnieje taka ewentualnosc, zreszta przypuszczam ze wiekszosc, na ogol, jak sadze, mozna domniemywac, ze jak wlozysz taka plyte, to istnieje takie przypuszczenie, nawet mozliwosc, prawie pewnosc, ze sie dowiesz.
Ps: skad taka watpliwosc co do mozliwosci braku odczytu plyt 2layerowych? W instrukcji nie napisali? |
dzięki za genialną odpowiedź; myślałem, że forum jest w celu m.in. pomocy a nie palenia głupa; odtwarzacz kupiłem jw 2 lata temu więc instrukcji juz nie mam.
|
Cytat:
Jak podasz model, postaram sie odnalesc, moze sie uda. Widzisz - ja pale glupa, bo jestem Glupi Yasio, a ty bo nie podajesz podstawowych informacji i jescze sie dasasz jak ...... panienka. |
w sklepie online znalazłem mój model i nie ma w opoisie, że odtwarza dvd DL. więc co ZONG?
gdzieś w sieci wyczytałem,że możliwe jest odczytanie przez taki odtwarzacz dvd dl nawet jesli producent nie podaje takiej mozliwosci. wg mnie to nie prawda a co ty otym myslisz? |
Dwuletni odczyta, o ile p***322;yta b***281;dzie dobrze wypalona. :taktak:
Spr***243;buj jakiego***347; tloka z du***380;***261; zawarto***347;ci***261; (film+dodatki+animowane menu+kilka ***347;cie***380;ek d***378;wi***281;kowych). :idea: BTW - nie ten dzia***322;. :nieee: http://forum.cdrinfo.pl/f108/ :czytaj: |
Cytat:
podaj model :czytaj: szczęśliwego nowego |
thomson dpl912vd
|
No i znowu p***243;jdzie fama, ***380;e na forum.cdrinfo.pl pal***261; g***322;upa :ognicho:
Dobrze, ***380;e nie zielsko... || A co do pytania - to mi***281;dzy innymi TU :czytaj: :] |
Nie ma zadnego powodu, dla ktorego mialoby nie odtwarzac plyt DL!
Wiekszosc (tzn wszystkie) manuale sa po francusku lub hiszpansku, a u mnie ze znajomoscia tych jezykow jest jak z wloskim - ani w zab! Wniosek koncowy: powinien! Wiec CZYTA! |
|
DZIĘKI.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:18. |