![]() |
znalazlem wylaczylem nagrywanie i dalej lipa
|
ehh co nigdy tego nie wylaczalem w windowsie
|
ja wymiekam ide do domu:D
|
a jak wylaczyc nagrywanie bo nie wiem jak
|
O to prosiles
Ilość załączników: 1
A to o co prosiles Dokladnie z sieci 3 dosc szybko chodzi i wiem zer to nie to bo i z tym dzialalo i moi zanjomi maja to samo to znaczy modem i nie maja problemow
|
A nagrywanie windowsowe wy***322;***261;czone?
Mo***380;e ono cos bru***378;dzi. @Promek - to dodatkowe urz***261;dzenie to modem HSDPA - mam taki sam - co ciekawe, jego system plik***243;w to CDFS. :D BTW, zdaje mi si***281;, ***380;e kolega ma huawei e220 z sieci "3". :idea: |
A oto bez odinstalowalem i zresetowale i dalej to samo a to screen
Ilość załączników: 2
Dalej to samo bez modemu
|
nie jest tak samo, bo ja specjalnie wylaczylem naped by nie ladowal nosnika - jeden z napedow jest na czerwono - tylko ze ja mam prawdziwe dwa napedy. U ciebie natomiast ciagle to cos miesza
Ale sprawdz jeszcze tu, tylko tak dla formalnosci Załącznik 44630 |
Tak jak u ciebie
Ponizej
|
Cytat:
Załącznik 44626 |
To juz Bylo
Juz tak zrobilem. I nic. Widnieje to jako dysk poniewaz to jest data card na usb z softem w srodku. Podlaczasz i sie instaluje jak z dysku soft do obslugi. Ale jak wczesniej pisale na swiezym windowsie bez tego tez jest ciagle lipa. Mam stary dysk mniejszy kiedys dawno temu zmienilem podpielem go on ma system i to samo a przeciaz jak go odpinalem to system dzialal z dvd i to uzadzenie na usb bylo odpiete. jeszcze jedno tak sie zaczelo dziac nagle
|
skoro wypiecie nie wiele zmienia - to jednak odinstaluj caly soft od tego modemu i modem odlacz.
Zrestartuj i zobacz - tam gdzie masz CD w urzadzeniach nie smie on widniec |
Dalej lipa
Kombinuje na rozne sposoby i lipa odlaczylem ciagle to samo. A predzej razem dzialalo. Lipa nie wiem. Na czystym windowsie zaraz po wgraniu dalej to samo. dziwne bo jeszcze nigdy tak nie miale. probuje skumac jaka roznica jest w sterownikach albo w systemie. Miedzy trybem awaryjnym a normalnym.
|
poprostu go wypnij i sprawdz czy dziala.
Bo tamte sterowniki nie powinny byc widoczne pod CD - sam zreszta widzisz jak masz w awaryjnym |
Modem
To dodatkowe uzadzenie to modem usb ale to nie problem poniewaz po reninstalce windowsa na czystym systemie bez wgrywania czegokolwiek juz tak sie dzieje ale sprawdze odinstalowywujac. Tu masz screena z Trybu Awaryjnego.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:34. |