![]() |
Cos mi tu sie wydaje nader podejzane :)
Zapis - zapisana plyte mi dajcie - bo jak Niewierny Tomasz jestem!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
hmm no gdzie ... :)
|
szukam gdzie to było zaraz :D
|
@seku to cos cie oszukuje albo w pudleczku trafiles na niezly podklad do smazenia bo @yahol ma racje troche jak dla mnie bajeczka z takim nad palenie :D
|
4.875.091.968 - twierdzisz, ze tyle wypaliles na plycie SL.
OK. Nie twierdze, ze jest to niemozliwe. Natomiast bede sie upieral, ze jest to z cala pewnoscia malo prawdopodobne :) Maksymalna ilosc danych ktore wiem z cala pewnoscia, ze mozna nagrac na plyte DVD-SL=4.831.838.208 I to jest granica zapisu z krotkim LI i LO i zaznaczonym overburningiem :) w Nero. |
@yahol
na Benq 1655 uda***322;o mi sie nadpali***263; ponad 160mb i p***322;yta w 100***37; dala sie odczyta***263; nawet przy ko***324;c***243;wce nie tylko ja to robi***322;em ju***380; nie pami***281;tam kto ale na pewno sie da czy tym Litkiem sie da napala***263; to nie wiem |
Prawdziwe pojemnosc DVD-SL
Cytat:
Co daje ci zysk jakis.....5 mb :) Nic wielkiego - dostawilem spacje ............ tak bardziej elegancko wyglada :) |
DVD nie nadpalisz bo malo nagrywarek obsluguje overburning, a juz napewno nie tyle ile ty chcesz, jezeli to film skompresuj go do rozmiaru plyty dvdr
|
A nie da sie na DL wpakowac ?
|
przepalanie, jak?
mam plik obrazu o rozmiarze 4719 mb, probujac go wypalic w nero wyskakuje info ze obraz za duzy (ze pojemnosc plyty DVD to 4489 a obraz ma 4609)i czy nadpalic plytke? dajac polecenie TAK i tak nie chce wypalic, w opcjach nero moge zmienic wielkosc obrazu do przepalenia tylko do max 4600, a wiec te 9 mb mi brakuje. Nagrywarka to Lite-on LH-20A1H
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:50. |