![]() |
pierwszy raz od kilku lat też coś mi oddali :D
|
wysłałem e-pitem, dziś przyszedł zwrot :kasa:
|
ja użyłem e-deklaracje prosto z ministerstwa i mi nie zaakceptowało, chociaż przy sprawdzeniu było wszystko git. potem zinstalowalem program e-pit czy jakos tak, fajny, zrobił wszystko krok po kroku i znów niby dobrze wypełnione a nie wysłało. chyba osobiscie złoże to dziadostwo
|
Cytat:
|
dostałem. nawet szybko. całe 180 zł :P
używam od tamtego roku programu Pity 2012 TaxMachine. |
Program do rozliczania PIT'ów
Zwrot dostalem :-). A Wy?
|
Na maki powinni dołożyć specjalną akcyzę :taktak:
|
Program do rozliczania PIT'ów
Wyslalem z mojego Maka. Internetowo, a co!
|
Cytat:
|
czy wysłaliście już tegorocznego pita przez internet,
prosto w kosmate łapki Rostowskiego k***a ja już :sciana: |
Program do rozliczenia PIT
Gdyby jednak ktoś z Was zechciał spróbować polecam program dostępny tutaj: mikrojajek.org/jak-pomoc.html.
Jest też darmowy, wykonując rozliczenie tym programem przekazujesz jednocześnie 1% swojego podatku dla Mikołajka, dla którego rodzice zbierają na aparat słuchowy. |
Pije
I Trzewzwieje ? :D |
Koniec roku tuż tuż ||-najwyższy czas na PIT||
|
lol2 lol2
|
Wiem, że programów do rozliczania PITów jest masa i trudno jakiś wybrać. Mnie zawsze przekonują te, które są załączane do gazet ***8211; mam wtedy wrażenie, że są super i sprawdzone. Szczerze mówiąc, to najważniejsze, żeby mniej więcej wiedzieć, jak rozlicza się PIT, łatwiej wyłapać błędy. Chociaż program sam wyłapuje i z tego, co widziałam, nie pozwala wysłać PITa z bykiem lub pustą rubryką. Nie wiem też, czy inne programy PIT też nie mają takiej funkcji.
Już robię sobie przegląd w sieci przed rozliczeniem, ale ja lubię mieć to szybko z głowy. PIT-11 dostaję pod koniec stycznia i od razu rozliczam się programem, potem mam z głowy. Może nawet wyślę sobie PIT przez Internet? Kto wie :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:26. |