![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
OK dzieki wszystkim za to że mi odpowiedzieli na wezwanie "pomocy" - przegrałem
pozdrowienia Mag |
wiem czyje s± to zabezpieczenia twoje
|
na becie na 100% nie bylo zadnego zabezpieczenia - wiec dorobil je jakis 'prywaciarz' macho
|
Cytat:
|
MAG - pisales do mnie na priva - le tekst nie doszedl, wiec odpowiem ci po prostu tutaj
beta wersja, obojetne czy sciagnieta z sieci czy od kogos przegrana nie miala zabezpieczen (pytala tylko o CDKEY) jesli jednak dobral sie do niej jakis domowy businessman (np. Wiedzmin :-)) i ja zabezpieczyl to zrobil to jakims powszechnie dostepnym softem np. TZProtect - wszystkie te zabezpieczenia zjada clonecd4 przy ustaiwieniu game CD niestety w zaleznosci od czytnika jaki posiadasz moze to rzeczywiscie troche potrwac - w takim wypadku ustaw retries 0, method software - bedzie troche szybciej |
Cytat:
Albo jakis "zyczliwy" zabezpieczyl domowymi metodami. Tak. No wiec zastosuj w clonie opcje dla read errors i powinno pojsc. I bedziesz musial w takim wypadku poczekac troche. Az sie skopiuje te badziewiaste zabezpieczenia juz tak maja. |
qrcze próbowałem
aż takim lam± nie jestem wyskakuj± błedne sektory i czas 30 h - tyle to ja nie moge czekac czym mam to przegrać i jak ??????????????????????????? |
Cytat:
|
Jeżeli masz na płytach to normalnie 1:1 albo nawet data,a jesli masz obrazy z internetu to napisz jakie pliki
|
wiem że to beta
ale jak ja przegrać |
Na pewno masz beta wersję i nie jest ona zabezpieczona przed kopiowaniem
|
Soldier of Fortune - jak przegrac to clonem cd
jakie ustawienie
jak nie da sie clonem to jakim programem i jakie ustawienia Soldier of fortune II - oczywiscie machnelem sie |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:27. |