![]() |
Uszkodzony??
Mam problem z mp3, bowiem chciałem zrobić z niego na chwilę dysk uruchomieniowy do linuxa i najpierw sformatowałem w systemie plików FAT32, a potem wgrałem na niego obraz lina...po restarcie nie zbootował się. Mało już go nie rozpoznaje żadem komp. Help - czy jest jakaś rada na to czy śmietnik raczej??:ysz:
|
Na mp3 nigdy przenigdy nie instalujemy linuxa, to ju***380; nie by***322;o wersji live ???
A teraz uzasadnienie: MP3 ma sektor odpowiedzialny za program do obs***322;ugi funkcji odtwarzania, robi***261;c z niej dysk twardy pod linuxa tracisz ten sekor, co skutkuje tym i***380; taka mp3 jest do wywalenia, inaczej za***347; jest z pendrive, tam ten sektor nie zawiera danych i mo***380;na ***347;mia***322;o z niego robi***263; dysk twardy bootowany ;) A teraz czeka cie zakup nowej mp3 ;) tylko i wy***322;***261;cznie dla tego i***380; google.pl ci by***322;o obce |
dobrze wiedzie***263;.... z windowsem jest tak samo?
raz mialem pod***322;***261;czone mp3 jak instalowa***322;em winde i mi pokaza***322; w instalatorze MP3 jako dysk twardy... dobrze ze nie zechcia***322;o mi sie kombinowa***263;. |
Ciekawe ze nic sie nie da z tym zrobic. Ale czy na pewno? Ludzie cuda robia np z nagrywarkami a z glupim mp3 nie da rady ?
|
trudno, ale dzi***281;ki za u***347;wiadomienie!
|
Poszukaj na stronie producenta, lub gdzie***347; na forach. Mo***380;e istnieje jakie***347; recovery dla Twojego sprz***281;tu
|
Nie spotka***322;em si***281; z takim recorvery....
|
Pomocy mam problem zrobilem recovery z płyty , po wszystkim komp chodzi jak nowy ale nie mogę otworzyć plików z filmami mp3 zdięciami i txt . Co robić wcześniej nie miałem tego problemu? Proszę o pomoc
|
Napisz jeszcze raz, powoli i po polsku a moze ktos ci pomoze...
|
Cytat:
szacun :taktak: bo jeśli chodzi o kompa to nie ten dział no i trzeba by jakieś kodeki, playery, nakładki poinstalować :taktak: ale ogólnie za posta :hahaha: |
i w temacie :D
co, jak, po kolei, w jakims ludzkim jezyku poprosze szklana kula ostatnio szwankuje :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:44. |