![]() |
Laptop (nowy->pierwsze uruchomnienie -> hasło
Witam !
Mam problem ;< Kupiłem właśnie laptopa.. Fujitsu Siemens AMILO Pi 2530 rozpakowałem.. włożyłem baterie.. podłączyłem do ładowania.. włączyłem i co ? Odrazu po włączeniu wyskoczył mi komunikat z prośbaą o podanie hasła ;< Co mam zrobić ? ;< Tutaj znalazłem screena jak ktos foto robuił.. widze ze model troszke sie rozni.. ale ekran wygląda tak samo ;<< http://xs123.xs.to/xs123/08025/46_11...961.jpg.xs.jpg |
Przeczytaj temat: http://forum.laptopy.info.pl/viewtopic.php?t=15946
Jest tam kilka sposobow na omijanie hasla. |
A przepraszam, w instrukcji nic nie ma na ten temat?
|
instrukcje czyta***322;em.. i tak nie ma nawet zadnej wzmianki na temat biosu.. ia takze tego has***322;a.. ;/
szuka***322;em na necie.. i zadne "has***322;a uniwersalne" nie pasuj***261; ;< |
To jest "haselo" do BIOSu - nie do systemu.
Wloz plytke systemowa, albo Recovery i odpal. |
Hmm, ;> Co masz na my***347;li ;>
Co do tych p***322;ytek.. to w zestawie by***322;o cos takiego : - Operation system - Recovery DVD - Sterowniki - Norton - Nero - Vista - MS Works - Cyberlink Hmm jest tam cos Recovery.. ;> Ale jak to dzia***322;a ;> tzn co mam zrobic ? tak dok***322;adniej ;> ps. wezz teraz mi nadzieji narobi***322;es :D |
Wloz plytke Recover do napedu i uruchom kompa - postepuj wg. instrukcji - powinien ci sie postawic system z fabrycznymi programami i sterownikami.
|
ehhh to mia***322;es na mysli ;> wejscie do CD/DVD z Widowsa albo dosa ;>
hmm to powiem Ci tak: Ze to has***322;o.. wyskakje odrazu po uruchomieniu kompa :P (po oko***322;o 1-2 sekundach ;p) Nic nie da sie w***322;***261;czyc.. ;< |
skontaktuj sie ze sprzedajacym , on musi cos na ten temat widzie***263;:>
|
To jest n***243;wka ze sklepu?
Jak tak, to oddaj. Recovery tu nic raczej nie pomo***380;e, przecie***380; biosu nie nadpisze (no chyba, ***380;e o czym***347; nie wiem). |
Dosta***322;e***347; laptopa z has***322;em na bios - czyli przynajmniej ktos go w***322;***261;cza***322; ?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:35. |