![]() |
Nast***281;pne pytanie. Pojawi***322; si***281; jaki***347; nowy update na stronie matrixa (do modbo760).
http://www.infinitymod.com/cgi-bin/m...inity_software Pytanie brzmi, co on tak naprawde robi i czy mo***380;na go wgrywa***263; do modbo760 bezpiecznie? |
Możesz wejść i zapisać bez problemu... tak gdzieś już od półtora roku, może dłużej. Nie wszystkie klony jeszcze na to pozwalają, ale w przypadku modbo760 nawet ich podróbki (podróbki klonów, hehe).
Na chipie jest data produkcji partii, więc łatwo sprawdzić (ale w każdym razie wszystkie z 1.93 nie mają z menu najmniejszego problemu... a także kilka wersji wstecz). |
Ilość załączników: 1
Mój modchip jest z tamtego miesiąca z najnowszym softem od matrixa i wygląda dokładnie tak jak ten.
Załącznik 44903 Więc jest chyba oryginalny. Ale nadal nie jestem przekonany czy moge wchodzić do jego menu bo nie mam ochoty znowu wykładać kase. Mam też pytanie czy ktoś z was czytających ten temat próbował wchodzenia do menu modbo w wymieniony wcześniej sposób? Może mieliście jakieś problemy? Napiszcie. |
Cytat:
|
No, ale czy w moim modbo 760 z najnowszym softem matrixa wgranym w poprzednim miesi***261;cu moge bezpiecznie wchodzi***263; do menu i zapisywa***263; dokonane w nim zmiany? Pytam si***281;, bo na poprzednim starszym modelu chipa z matrixem ver.1.39 po takim eksperymencie musia***322;em zmienia***263; na wy***380;ej wspomniany.
|
Ilość załączników: 1
Modbo nie mam (na pewno nie naciskaj***261;c po uruchomieniu PS2Browser). Niebezpieczne na starych modbo (czyli 1.0-4.0) i podr***243;bkach (przy zapisie zmian chip si***281; ***322;ajczy***322; ;]).
Tak to wygl***261;da na fw 1.93: |
Menu modbo 760 w ps2
Mam pytanie dotyczące owego modbo 760 w ps2. Czy ktoś z was wchodził w menu tego modchipu? Podobno można to zrobić trzymając podczas uruchamiania konsoli kombinacje trójkąt+kółko w tym samym momencie, lub naciskając je kilka krotnie po jej włączeniu. Pytanie też czy jest to możliwe i czy jest to bezpieczne?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:07. |