![]() |
jak skopiować film z komp, aby odtworzyć na
Hejka
Nigdy tego nie robiłem, ale zawsze jest jest ten pierwszy raz. Jak nagrać na płytę film w formacie dvdrip tak, aby odtwarzacz to czytał. Korzystałem z Nero, ale jaką opcję tam wybrać? Oto pytanie. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie, w szczególności stróżów prawa |
Nie ma takiego formatu...
|
Cytat:
|
Bede zgadywal:
-najpewniej chodzi o format DIVIX taki do przelkoniecia dla stacjonarnego odtwarzacza. I tu z pomoca przychodzi i nstrukcja do odtwarzacza, tam jest napisane jakie formaty odtwarza. A divixy nagrywa sie "zywcem", jako dane, a nie jako film (+ew. napisy) |
Bardzo serdecznie dziękuję za próbę pomocy, ale to moja wina, bo jak zwykle chęć bycia konkretnym doprowadziła do braku zrozumienia. Wpisuję nazwę pliku, bo szczerze mówiąc , nie wiem , gdzie szukać inf. o formacie zapisu . ??? Otóż takie są dane "dvdrip xvid m14ch0" Chcę to odtworzyć na bellwoodzie, który podobno wszystko czyta albo czytał. Nagrałem ten plik filmu jako dane i nie złapało. W jaki format i jak to najlepiej przekształcić, , [chyba na popularny divix], aby maszyna pozakomputerowa to odczytała?:help::(
Pozdrawiam i życzę duuuużo słońca i wiary w lepsze jutro |
Cytat:
Prawidlowo powinno byc: np. Glupi.film.4.dvdrip.xvid.AVI To co podales wyglada na kawalek jakiegos archiwum! Podaj co za film i jak opsiany w nazwie - DOKLADNIE! |
Tytuł Pans Labitynth , czyli Labirynt fauna, już chyba wiem o co chodzi, te pliki w folderach CD1 i CD 2 są spakowane, więc to trzeba wypakować najpierw chyba
I na tych spakowanych plikach, których jest dużo, jest napisane "pl. b.p.x-mho". Pozdrawiam serdecznie jarbis |
Moze byc napisane, ale musze wiedzie co!
np. blebleble.pl.b.x-mho.avi blebleble.pl.b.x-mho.vob blebleble.pl.b.x-mho.rar blebleble.pl.b.x-mho.zip blebleble.pl.b.x-mho.mpg blebleble.pl.b.x-mho.costamcostam Ale trzeba wiedziec co to jest! |
Słuchaj Glupi Yasio, wiem , że chcesz więcej wiedzieć, ale to wszystko , już nic więcej nie ma napisanego
To format avi, ale nie ma dźwięku. Czy coś tu można zrobić ,aby dźwięk pojawił się? |
We***378; przeczytaj info do tego pirata, albo przepu***347;***263; przez Gspota, ***380;eby sprawdzi***263; jakie jest audio. Jakbym mia***322; wr***243;***380;y***263; z fus***243;w, to np. nie masz filtr***243;w do obs***322;ugi ac3.
|
Hm, dźwięk się pojawił, owszem, po zainstalowaniu vlc . Wydaje mi się, żę ten temat się wyczerpał i można go skasować- serdeczne dzięki za pomoc, pozdrowienia
jarbis |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:22. |