![]() |
Problem z już odinstalowanym NERO
Otóż miałam zainstalowane NERO 6 oryginalne które dostałam wraz z nagrywark±. Zostawiłam koledze komputer by zrobił mi reinstalacje systemu i ten ćwok wykasował mi nero6 i wgrał mi innego (( Od razu go odinstalowałam i chciałam wgrać poprzedni± wersję jednak się nie da.
Nero został odinstalowany i wszystkie pliki z files usunięte i teraz jest problem bo gdzie¶ co¶ zostało, ale nie wiem co i gdzie :help: Przy wł obojętnie jakiego filmu pokazuje się na pulpicie informacja że NERO nie ma jaki¶ tam plików systemowych i aby wł ten film musze klikać 20 razy by to okienko się zamknęło i dopu¶ciło mnie do uruchomienia filmu. Moje pytanie zatem jak sie tego pozbyć wszystkiego by wgrać t± moj± wersję NERO6? Bardzo proszę o pomoc mam strasznie wypchany dysk i muszę zgrać jak najszybciej dane na płyty :help: |
|
S***281;k w tym, ***380;e ja nie wiem jakie to NERO by***322;o :(
Mog***281; to jako***347; teraz sprawdzi***263;? Przepraszam za g***322;upie pytania, jestem totalnym laikiem w dziedzinie NERA |
to odpal wszystkie cleanery po kolei. pewnie zainstalowal ***243;semke.
co do kolegi to nie ma co go wini***263; - je***380;eli robi***322; reinstalacje systemu to trudno zeby nero6 zosta***322;o. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:18. |