![]() |
Pomocy!!!Nagle przestała działac mi muzyka!!!!;(
Pomocy!Nie moge odtwarzac filmów ani słuchac muzyki;(
Kilka dni temu normalnie słuchałam sobie muzyki i nagle wyłączył sie komputer,a jak go włączyłam spowrotem to juz nie mogłam ani słuchac muzyki ani ogladac jakichkolwiek filmów...wyskakiwało mi cos takiego ze "nie można odczytac określonego modułu"!żaden program nie chciał mi odtwarzac muzyki,a jak chciałam włączyc np. subedita to wyskakiwała jakaś info o błędzie. Nie mogłam tez zainstalowac kodeów żadnych bo za każdym razem było mnóstwo błędów i pokazywały sie informacji typu : C:/Program Files/K-Lite Codec pack/ffdshow/ffdshow.ax unable to register the DLL/OCX:RegSvr32 failed with exit code 0x5 próbowałam zainstalowac różne kodeki i nic:( baardzo prosze o pomoc, naprawde byłabym wdzięczna:( :( :( |
Mozliwe, ze sie skasowaly steroniki z karty dziwekowej, tez kiedys bylem w takiej sytuacji, zainstalowalem kodeki do karty dzwiekowej i gralo jak talala <muza> Jesli masz rozklekotany komputer, to sprawdz czy moze go nie kopnelas i karta nie wypadla :P Kazda opcja dobra...
|
Pos***261;dzasz kobiet***281;, ***380;e skopa***322;a swojego kompa??? :hmm:
nie przesadzasz? Walka z kodekami na pocz***261;tek nie ma sensu. Zacznij od przeinstalowania sterownik***243;w od karty d***378;wi***281;kowej, mo***380;liwe te***380; ***380;e po tym resecie karta si***281; uszkodzi***322;a - no ale nie ma co kraka***263;. Pytanie jeszcze dlaczego wtedy wy***322;***261;czy***322; ci si***281; komputer - pr***261;d wy***322;***261;czyli? |
Hmmmm.. moze serwis?
Bo to cos jakos dziwnie wyglada. Brak pradu i nie dziala? Mam brzydkie mysli - radze serwis. |
Bardzo dzi***281;kuje za odpowied***378;:)
Tylko...nie za bardzo wiem jak zainstalowac sterowniki do karty d***378;wi***281;kowej... mam pare p***322;ytek z takimi rzeczami,ale nie znam sie na tym:( A komputer mi sie wy***322;***261;czy***322; z bardzo skomplikowanego powodu bo mialam ogrooomne problemy z systemem...:/ spr***243;buje podociska***263; te wszystkie bajery w komputerze;) i tylko prosze o doradzenie z tymi sterownikami;) bo nie za bardzo sie orientuje...pozdrawiam:* |
Jesli masz plytki CD do karty to po prostu wloz jedna z nich do CD-ROMu poczekaj na autostart, i klikaj DALEJ DALEJ DALEJ... az sie samo zainstaluje ?? Nastepnie zresetuj kompa i po krzyku ?? Ewentualnie podaj model swojej karty, to znajde Ci sterowniki w necie(opcja jesli nie wiesz, ktora plytka)... Pozdrawiam
|
A w menad***380;erze urz***261;dze***324; co***347; si***281; dzieje? Wywali***322;o j***261; tam? BTW jest tam opcja aktualizuj/przywr***243;***263; sterownik.
|
kf_krzynio podam Ci model mojej karty tylko powiedz mi prosze gdzie mam sprawdzic,jaki to bedzie model:P bo ja sie naparwde na tym nie znam za bardzo...
|
Everest Home Edition... w tym programiku b***281;dzie...
|
a ja nie moge tego czytac
|
Cytat:
niedawno przyniesli na serwis komputer, ktory "nie chcial wyswietlac obrazu".... .... karta graficzna lezala na dnie obudowy |
Cytat:
ja najpierw zaczalbym od podstaw, skoro nic ne chce sie nic wgrac to najpierw czy wszystko jest "powciskane" do plyty glownej (chociaz to by windows poinformowal ze cos jest nie tak ale roznie bywa). Nastepnie majtrowalbym przy sterownikach. Kwiesta jest taka ze musisz wiedziec jaka plytka jest od dwiekowki, graficzki itd...wkladasz plyte, klikasz dalej dalej dalej i autostart i juz. Ewentualnie radzilbym tez wgrac sterowniki od plyty glownej... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:17. |