![]() |
dziwny problem ?!
Witam wszystkich !
Na początku chce zaznaczyć, że na tym forum jestem nowy, co nie znaczy , że nie znam praw rządzących sie na forach. Przeszukałem dużo tematów i sporo czytałem ale wciąż nie mogę znaleźć odpowiedz na moje pytanie. Otóż ; Kupiłem nie dawno PS2 i chciałem zrobić sobie kopie zapasową gry Fifa 07 ,Tekkena 5 i Raymana. Robiłem wszystko tak jak jest napisane w instrukcji kopiowania w Alkoholu 120%. Wszystko udało sie , żadnych błędów i innych komplikacji ... no więc wkładam płytę do PS2 gra odpala sie ładnie pięknie, chcę grać i ładuje się ... ładuje, ładuje no i tak bez końca :( I właśnie chce zapytać czego to może być przyczyna bo mam inne kopie zapasowe które dobrze działają zarówno DVD -+R ?! Z góry dziękuje :) pozdro |
Cytat:
Czego używasz do uruchamiania kopii? To podstawowe pytanie. |
swap magica :)
Doczyta***322;em sie ***380;e trzeba zrobi***263; patcha ... ***347;ci***261;gn***261;***322;em wi***281;c PPF-O-Matic v3.0 [T-PL v1.2] ale za chiny ludowe nie mog***281; skuma***263; sk***261;d mam mie***263; ten drugi plik co pisze ***322;atka... no bo obraz mam ale ta ***322;atk***281; sk***261;d ?? |
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:02. |