![]() |
Lite On LH20A1L SATA
Witam
Co s***261;dzicie o tej nagrywarce (w temacie) ? warto to bra***263; czy lepiej 20A1H ? Pozdr. |
Cytat:
To różnica bez znaczenia? :pytanie: |
Cytat:
Doczyta***322;em teraz tylko, ***380;e DL nie jest super fajny ale nic konkretnego, wi***281;c jest szansa ***380;e mo***380;e jaki***347; nowy bios za***322;atwi spraw***281; ? |
Cytat:
Te z serii 20A4 czy 20A3P są porównywalne z konkurencją Natomiast SATA robi tutaj trochę różnicę, gdyż w przypadku Liteona lepiej jednak sprawują się te pod ATA I jeżeli na jakości i większej pewności ci zależy to weź któryś z modeli tego interfejsu :czytaj: :taktak: |
hmm szkoda że tak późno odpowiedziałeś, bo już zamówiłem/zapłaciłem za 20A1L (wczoraj) no cóż to pobawię się i zobaczymy, oczywiście że zależy mi na jakości.
A możesz mi przybliżyć temat o co chodzi że gorzej sprawuje się na SATA ? w czym tkwi problem ? może jakiś link do wątku, w którym jest to opisane ? szukałem ale nic nie znalazłem bądź słabo szukałem ? :) Do tej pory miałem 18A1H i byłem zadowolony, teraz wybrałem tą (może się troszkę pospieszyłem) ale szczerze mówiąc ciekaw byłem/jestem tego SATA, mniejszy bałagan z kablami w budzie. Thnx i pozdr. |
Cytat:
:taktak: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:20. |