![]() |
Misiek, pamiętasz ? obiecałeś...
20 lutego tego roku obiecałeś sondę zaproponowaną przez Pedrosa i cOrdata tzn. ile masz lat wypalaczu i jakim jesteś orłem (mastahem) we własnych oczach. Może byś znalazł chwilkę czasu (wiem, że jesteś zapracowany), byłby to ciekawy materiał socjologiczny.
|
co to za jakaś dziwna mania sond wiekowych? :) na każdym uczaszczanym przez moja skromną ;) osobą serwisie / forum or grupie dyskusyjnej / ten temat się w ciągu last 3 miechow pojawiał
ktoś studiuje socjologię? i potrzeba danych? :) ale fakt faktem może być ciekawe i gdyby jeszcze ktoś next te dane opracował i zapodał na forum wyniki swej pracy bo też jestem cholernie ciekaw / wiem wiem ciekawość to pierwszy stopień do piekła :) a zresztą i tak tam wyladuje ( mam już nawet zaklepane miejsce w dobrym kręgu i obiecane akcesoria demonie ;) :) )/ pozdro |
... he, he cana i skromna osoba, dobre dobre ;D ;-) . Ja niniejszym podejmuję się opracowania wyników tej sondy wraz z komentarzem końcowym (mam nadzieję fachowym 8)).
|
no i wyszło szydło z worka :)
Zetoxa że to Ty porzebujesz tych danych ;) :) ja że aqrat nie kultywuje skromności jako cnoty kardynalnej :) / aż tak to widać? ;) / BTW co to jest cnotliwość? :) bo mi się gdzieś w niezainfekowanych silikonem, metalem i rozkoszami wszelakimi odmetach umysłu obija to słowo:) a słownika pod ręką niet pozdro no i next off topic jak ja to lubię :) |
cnotliwość ż V, DCMs. ~ści, blm
szlachetność, prawość, zacność; dziś częściej tylko: czystość, niewinność Cnotliwość dziewczęca. żart. Chodząca cnotliwość o kimś bardzo cnotliwym by Słownik Języka Polskiego PWN '96 |
====> Zetoxa
A kiedy aktualne zdjecie zamiescisz ;-) |
Cytat:
|
Miśku - zgódź się...
A Zetoxa - będzie nas badał ;D A Cana znowu o seksie ;D |
Cytat:
i komu się tu kojarzy? ;) :) swoją drogą dobrze :) pozdro |
no coz :)
"wiosna, wiosna, wiosna ach to ty ..." |
OK, podajcie temat sondy i pytania, zaraz ja wrzuce :)
Pozdrawiam Misiek4 |
To jest nieco zmodyfikowany cytat z cOrdata:
"A może by tak 2 pytania w koniunkcji: 1. Ile masz lat wypalaczu a) poniżej 12 b) 12-15 c) 15-18 d) 18-21 e) 21-28 f) 28-35 g) 35-45 2. Jak określiłbyś swoją wiedzę n/t nagrywania płyt: a) looser b) ***** c) user d) expert e) mastah Odpowiedzi można by zmodyfikować ale ciekawe byłoby połączenie tych pytań (np. ilu 16-latków uważa się za mastaha)." koniec cytatu, możesz Misiek ustawić inne widełki wiekowe, ale ważne by było właśnie połączenie wieku z umiejętnościami. |
Majonez, Cana - komary mnie pogryzły :) i tak jakoś mi się napisało ;D
A do propozycji Zetoxy (cOrdata) - może są wśród nas osoby poniżej 12 roku życia i powyżej 45? |
komary powiadasz :)
piwo czy panienki ? :) a moż wash&go & zacienione miejsce o młodej trawce / i nie tylko trawce / i nad wodą? ;) :) pozdro |
Same smaczne wnioski.
Panienki to żona i córki ;D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:56. |