![]() |
Sprawdź, czy Twój komputer da sobie radę z 3D Mark Vantage
Ilość załączników: 1
Futuremark udostępnił stronę, na której można sprawdzić, czy nasz komputer poradzi sobie (i jak sobie poradzi) z najnowszą wersją 3D Marka.
http://www.yougamers.com/gameometer/10171/ Aby uruchomić test należy mieć włączoną obsługę Javy w przeglądarce. Potem wystarczy chwilę poczekać, żeby otrzymać na przykład taki wynik: Załącznik 45467 No tak - wychodzi na to, że zabrakło: 1. Pamięci (at least 2GB) 2. Pamięci w karcie graficznej (co z tego, że kompatybilna z DX10, skoro tylko 256MB DDR3@2Ghz? :P) 3. Rzecz najważniejsza - Visty! BTW - pierwsze screeny z aplikacji - nareszcie oficjalne :) |
Moja kupa z***322;omu nie da rady, nawet nie musze odpala***263; tego testu :P
|
juz dawno przeszly mi wszystkie 3d marki
kiedys cieszylo mnie podkrecanie karty i zaciskanie kciukow podczas tesu 3d markiem teraz mam to w d... |
Cytat:
Polac mu - dobrze gada! :spoko: :piwo: Moj oczywiscie nie pociagnie. Bo sluzy do pracy, a nie do nabijania osiagow ;-)... |
Ja j/w :)
ostatni 3d mark jaki instalowalem to '03. |
Ja pierd.... moja kupa z***322;omu tez pewnie nie da rady. Ale og***243;lnie mam to w d...e
Nie wiem komu i czemu s***322;u***380;***261; takie pseudo testy, chyba tylko dla zabawy.:> Ale wiem u kogo ten test p***243;jdzie: :taktak: |
Od dluzszego czasu, takie testy to sztuka dla sztuki.
I nijak sie ma do rzeczywistosci. Jezeli ktos sklada komp do gier - to zawsze mam dla niego przestroge: musi Pan/Pani zdawac sobie sprawe z tego, ze po wyjsciu ze sklepu komputer bedzie przestarzaly! Tyle. A 3DMark - sorry, ale on nawet osiagow grafiki nie mierzy w sposob prawdziwy. Juz dawno udowodniono, ze test jest pisany pod konkretne karty, z okreslona technologia i rozwiazaniami, a karty konkurencyjne maja wynik obnizony. (specjalnie nie podaje nazw - poszukajcie w sieci, na ogol na stronach anglojezycznych) E: orty. |
nawet na pierwsz***261; kreske si***281; nie za***322;apa***322;em :szczerb:
|
laptop
http://img89.imageshack.us/img89/6073/laptopgk3.png pecet http://img100.imageshack.us/img100/256/pcis3.png zrobilem choc i tak mnie to smieszy :) zobaczcie: (1) minimum: - koniecznie Pentium D 3.2GHz albo lepszy - koniecznie NVIDIA GeForce 8600 GT lub lepiej :haha: - 1GB Ramu - tu sie zgodze bo sie przydaje w systemie - no i koniecznie Microsoft Windows Vista !!!! :rotfl: (2) zalecane: - Intel Core 2 Duo E6600 - NVIDIA GeForce 8600 GT 512MB (!!!) koniecznie :D - 2GB Ramu - tu sie zgodze bo to jeszcze bardziej sie przydaje w systemie :> - no i koniecznie ale to koniecznie Microsoft Windows Vista !!!! bo inaczej jestes burak :rotfl: w takim razie powiedzcie mi czemu ja sie ciesze z modernizacji kompa za grosze ??? z: PIII 1Ghz/TUSL2-C/512MB SDR/GF FX5200 na: A64 2,2Ghz/K8VX SE/1GB DDR/GF 7600GS - ten komp wystarczy mi przynajmniej na 4 lata liczac od dzisiaj || a od laptopa nie wymagam takich rzeczy bo jedyne gry jakie on widzi to te w menu start win xp (saper, kierki i taki tam) :haha: |
a tu podobna stona gdzie sprawdzicie czy pojdzie wam na waszym sprzecie odpowiednia gierka :]
Załącznik 45511 www.systemrequirementslab.com |
test wyszed***322; mi bokiem :P
|
po poprzednich 4 czesciach mojej ulubionej gry (3d 2001,03,05,06) nadszedl czas na kolejna jej odslone :)
|
te***380; nigdy nie zwraca***322;em uwagi na takie wy***347;cigi, ale z ciekawo***347;ci sobie zrobi***322;em te***347;cik na moim nowym sprz***281;ciku :) aaa co ;)
no i chyba da***322; rade ;)... zabrak***322;o tylko visty. |
jaki masz sprz***281;t?
|
Cytat:
Obecnie i tak w serwisie bo coś nie tak ze stabilnością. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:41. |